Budzik-WGR Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80816748 Tak bo ten hankiel od etz jest taki skuteczny ze przestan Cool Wiesz......w mz dziala dobrze a przy mniejszej duzo masie simsona??Panie....nie gadaj pan bredni :] ja bym zakladał i śmigał;].Tanie i w mare skuteczne... Podro! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 tylko czy przy masie simsona zawieszenie nie bedzie za sztywne? Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80816748 Jakis dziwny ten peugot.... 2000 r. nie bity i na czesci.... hmmmm chyba jumany wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Tez tam myśle...kto by sprzedawał taki piękny sprzęcik na częsci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 tylko czy przy masie simsona zawieszenie nie bedzie za sztywne?A niby czemu :?: Przecież S53 miały tarczówki. Zabaczcie to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ale mi nie chodzi o tarczowke sama w sobie, ze bedzie zla, tylko o zawieszenie od etz. MZ jest sporo ciezsza od Simsona, nie? Wiec zawieszenie od niej moze niedostatecznie reagowac na mase takiego "piorka" jak Simson. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 nie wiem jak w innych ale u mnie w s83e tą tarcze można o dupe rozbić :? nie zeby nie dało się zatrzymać ale zeby postawić na koło to można se narysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Z tym zasztywnym zawieszeniem to kwestia gustu. Bo wg mnie to sim sam w sobie ma przód za miękki, a MZ mogla by być dobrac chociaż mogłaby sie okazać również za sztywna.Kwestia gustu.P.S. Sam kiedys myślałem na przełożeniem przodu od MZ bo ten w simie to taki jakiś wiotki jak dla mnie i hamulec taki średni chociaż to kwestia ustawienia ale mimo to przód dobija. Jednak zrezygnowałem z Tego pomysłu bo sporo roboty(bo ja bym wymieniał piaste w kole żeby pasowała do lag), a sprzedaje go w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 nie wiem jak w innych ale u mnie w s83e tą tarcze można o dupe rozbić nie zeby nie dało się zatrzymać ale zeby postawić na koło to można se narysować Ja mam tarcze w simsonie. Dziala mi elegancko. wymienilem klocki na nowe i jest git. Stoppie to bulka z maslem. Dwoma palcami sciskam klamke i juz tylnie kolo jest w powietrzu na okolo 50 cm. Co musicie przerobic: kupic pompe hamulcowa, przewod, lagi, tarcze, specjalna piaste na tarcze, zacisk. Najlepiej jak te czesci pochodza od simsona. Ja mam simsona z orginalna tarcza z przodu. Kliknijcie po prostu na mojego linka w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Miałem prawie identyko http://www.bikepics.com/members/44444444/95s83mx/ pewnie klocki miałem ładnie zjechane :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Lagi od MZ sa jeszcze raz takie grube watpie zeby dopasowac caly przod od japonca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi