piasektt Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 focus77 mógłbyś zapodać fote jak to wygląda na prawdę, bo te foty ze strony do mnie nie przemawaiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 wracajac do nakladki na kask......w kasku mam fajne wloty powietrza itp' date=' czy jak naloze taka nakladke to jujz wszystko bedzie proste czy aldnie powchodzi w kazdfe dziury itp w kasku?[/quote'] odpadam w tym momencie... juz Ci to wytlumaczylem w poscie powyzej. zreszta, jak nakladka z materialu ma powchodzic w dziury? musial bys przejechac caly kask szwem, albo lepiej, rozebrac go na czynniki pierwsze i dopiero wtedy go objechac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 qurde kuber! zakladaj nowe tematy a nie wcinaj sie w moj :-/ wracajac do nakladki na kask... ...w kasku mam fajne wloty powietrza itp' date=' czy jak naloze taka nakladke to jujz wszystko bedzie proste czy aldnie powchodzi w kazdfe dziury itp w kasku?[/quote'] kolega jest w podstawowce i nie rozumie pewnych rzeczy... zrozumcie chlopaka, najlepiej zapytaj mamy :D to Ci powie czy da sie naciagnac szmate na powierzchnie kolista z wglebieniami :D pozdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ale pozniej od koleg dowiedizlem sie ze to jest wysokiej jakosci guma! Pewnie jakby Ci powiedział' date=' że jest to wykonane z prezerwatywy to też byś uwierzył :| :roll: Przecież to jest wykonane ze zwykłego materiału, z domieszką czegoś co sprawia że jest w miarę rozciągliwe... Taka skóra pełni tylko jedną funkcję - zdobi kask. ale po to by ochronic kask przed zarysowaniem podczas upadku czy jazdy w gestych kieretynach Niezła teoria :buttrock: Kto Ci to naopowiadał i na jakich zawodach? Jak się z takim czymś na kasku wjedzie w krzaki, to się wyjeżdża z podartą szmatą na łbie :buttrock: Może przed delikatnymi liśćmi to chroni kask, ale nie przed upadkami na twardo czy ostrymi krzewami! to sie nazywa stabilizator (ale lepiej brzmi płetwa ) i rzekomo poprawia stabilnosc kasku podczas wiekszych predkosci ale tego chyba nie mozna dookupic Ahahaaa' date=' to już mnie powaliło zupełnie. Akurat mam coś takiego w swoim kasku i wierz mi, że stablizować to to może, ale dobry humor. Z jazdą to NIE MA NIC WSPÓLBEGO :D Proponuję mniej słuchać kolegów a bardziej kierować się ZDROWYM ROZSĄDKIEM. Oto stabilizator na moim kasku. Tutaj niestety stracił właściwości bo złapał liścia. O mało co przez to nie wywinąłem orła, takmi motocyklem szarpało :D [img']http://dominikszymanski.neostrada.pl/sokol/19-lagow-sierpien2005/028.jpg[/img] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 płetwy mają tylko właściwości ozdobne :mrgreen: Producenci muszą wprowadzać jakieś nowinki żeby się sprzedawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 pogadamy jak nauczysz sie czytac ;/ - moze ja i jestem w GIMNAZJUM ale niektorym przydaloby sie tam wrocic nie rozumiem GYMNAZJALISTOW i ich slangu, wiec jak zaczniesz uzywac jezyka polskiego to zapewne Cie zrozumie. jak jest to niby z gumy to powinienes wiedziec ze guma jest plastyczna oraz rozciagliwa... a niszczyc sie niszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi