bart_b Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 co do held merlin po dzisiejszym motobazarze stwierdzam nie opłaca się kupić ponieważ metro Racing są tansze o prawie 200 zł a to jest dokładnie to samo no chyba żę ktoś lubi płacić za marke PZDR A jedno i drugie to kaszanka pierwszej klasy Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja w takiej cenie wyrwałem w 4bikes.pl to teraz sporo sie podniesli :bigrazz: -a szkoda :icon_rolleyes: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 to teraz sporo sie podniesli :bigrazz: -a szkoda :icon_rolleyes: Faktycznie. Jak ja kupowałem to była przecena na 855 i ja miałem kupić SIDI B2, ale jak zadzwoniłem to mi zaproponowali te SM-X Plus w cenie 719 bo mieli jedną sztukę kupioną w bardzo dobrej cenie. Teraz widzę, że już kosztują 1050 cóż... dolar skoczył, zbliża się sezon... Myślę, że warto do nich zadzwonić to może mają coś ciekawego w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 A jedno i drugie to kaszanka pierwszej klasy taa w porównaniu do Sidi to napewno ale znajdź mi coś lepszego w tej cenie ( tylko nie teksty w stylu dołożysz tyle a tyle i masz astars <- np.) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 kowbojki, martensy i zwykłe glany w kolorze bord,mam do nich sentyment i choć już stare i pościerane to najlepiej w nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Faktycznie. Jak ja kupowałem to była przecena na 855 i ja miałem kupić SIDI B2, ale jak zadzwoniłem to mi zaproponowali te SM-X Plus w cenie 719 bo mieli jedną sztukę kupioną w bardzo dobrej cenie. Teraz widzę, że już kosztują 1050 cóż... dolar skoczył, zbliża się sezon... Myślę, że warto do nich zadzwonić to może mają coś ciekawego w dobrej cenie. dzwonilem dzis :)- niestety promocju juz nie ma :/ a szkoda. Zaproponowano mi kupno vertigo corsy za ok 850 zl ale nie mają czarnych niestety :(. Mimo wszystko Sebol dzięki za inf i pozdrawiam. :buttrock: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 taa w porównaniu do Sidi to napewno ale znajdź mi coś lepszego w tej cenie ( tylko nie teksty w stylu dołożysz tyle a tyle i masz astars <- np.) PZDR No coz moge ci powiedziec. taka prawda, albo dolozysz i kupisz konkret albo bedziesz sie męczył. Co ile kupujesz buty?? kupisz porządne, bedziesz dbał to masz na 5-6 lat jak nie dłużej. kupisz syf, to po roku góra dwóch wyrzucisz w kosz. lepiej wydac na syf 400zł czy 700 na porządne?? Odpowiedz sobie sam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 tak masz racje lecz chyba lepiej już kupić ten syf niż nic co nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 No coz moge ci powiedziec. taka prawda, albo dolozysz i kupisz konkret albo bedziesz sie męczył. Co ile kupujesz buty?? kupisz porządne, bedziesz dbał to masz na 5-6 lat jak nie dłużej. kupisz syf, to po roku góra dwóch wyrzucisz w kosz. lepiej wydac na syf 400zł czy 700 na porządne?? Odpowiedz sobie sam Dokładnie, miałem syf Probikery Race za 500 zł i drugi sezon i już się popruły a przemakają jak bym w skarpetach jechał. więc lepiej było odrazu dołożyć 200 zł i kupić chociaż SiDi B2. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dziś mierzyłem Puma 1000, kurcze ale niewygodne, natomiast Sidi Vortice rewelacja. Nawet mnie nie strasz bo ja te 1000 bez mierzenia kupuję :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 jaka róznica jest miedzy alpinestars SMX R (troche tansze) a SMX plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 jaka róznica jest miedzy alpinestars SMX R (troche tansze) a SMX plus? No różnica jest, SMX PLUS mają w środku taką wiązaną wkładkę i inne wykończenie (podobną do takiej jak jest w Supertech R) w SMX R nie ma takiej wkładki tylko jest normalna wyściółka siatkowa. Pozatym więcej różnic widać gołym okiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Co sądzicie o SIDI Streetburner (czy jakoś tak) fajny design, wyglądają na wygodne, takie do latania po mieście :) Ew coś w podobnym stylu? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 jaka róznica jest miedzy alpinestars SMX R (troche tansze) a SMX plus? to dwa zupelnie inne buty. plusy zapeweniaja większą ochronę bierną, poza tym jak juz wspomniano posiada połbut wewnetrzny dzieki ktoremu łatwiej dopasować do nogi. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Sidi Clever Gore są komuś znane? Szukam czegoś na trasę i do miasta , w miarę nieprzemakalnego . No i aby jeszcze moźna było kilka kroków po matce ziemi zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi