Skocz do zawartości

w jakich butach jeździcie?

Rekomendowane odpowiedzi

co do held merlin po dzisiejszym motobazarze stwierdzam nie opłaca się kupić ponieważ metro Racing są tansze o prawie 200 zł a to jest dokładnie to samo no chyba żę ktoś lubi płacić za marke

PZDR

A jedno i drugie to kaszanka pierwszej klasy

MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy

serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne

Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500

to teraz sporo sie podniesli :bigrazz: -a szkoda :icon_rolleyes:

Faktycznie. Jak ja kupowałem to była przecena na 855 i ja miałem kupić SIDI B2, ale jak zadzwoniłem to mi zaproponowali te SM-X Plus w cenie 719 bo mieli jedną sztukę kupioną w bardzo dobrej cenie. Teraz widzę, że już kosztują 1050 cóż... dolar skoczył, zbliża się sezon... Myślę, że warto do nich zadzwonić to może mają coś ciekawego w dobrej cenie.

Faktycznie. Jak ja kupowałem to była przecena na 855 i ja miałem kupić SIDI B2, ale jak zadzwoniłem to mi zaproponowali te SM-X Plus w cenie 719 bo mieli jedną sztukę kupioną w bardzo dobrej cenie. Teraz widzę, że już kosztują 1050 cóż... dolar skoczył, zbliża się sezon... Myślę, że warto do nich zadzwonić to może mają coś ciekawego w dobrej cenie.

dzwonilem dzis :)- niestety promocju juz nie ma :/ a szkoda. Zaproponowano mi kupno vertigo corsy za ok 850 zl ale nie mają czarnych niestety :(.

Mimo wszystko Sebol dzięki za inf i pozdrawiam.

:buttrock:

taa w porównaniu do Sidi to napewno ale znajdź mi coś lepszego w tej cenie ( tylko nie teksty w stylu dołożysz tyle a tyle i masz astars <- np.)

PZDR

No coz moge ci powiedziec. taka prawda, albo dolozysz i kupisz konkret albo bedziesz sie męczył.

Co ile kupujesz buty?? kupisz porządne, bedziesz dbał to masz na 5-6 lat jak nie dłużej. kupisz syf, to po roku góra dwóch wyrzucisz w kosz. lepiej wydac na syf 400zł czy 700 na porządne??

Odpowiedz sobie sam

No coz moge ci powiedziec. taka prawda, albo dolozysz i kupisz konkret albo bedziesz sie męczył.

Co ile kupujesz buty?? kupisz porządne, bedziesz dbał to masz na 5-6 lat jak nie dłużej. kupisz syf, to po roku góra dwóch wyrzucisz w kosz. lepiej wydac na syf 400zł czy 700 na porządne??

Odpowiedz sobie sam

Dokładnie, miałem syf Probikery Race za 500 zł i drugi sezon i już się popruły a przemakają jak bym w skarpetach jechał. więc lepiej było odrazu dołożyć 200 zł i kupić chociaż SiDi B2.

Pozdro

jaka róznica jest miedzy alpinestars

SMX R (troche tansze) a SMX plus?

No różnica jest, SMX PLUS mają w środku taką wiązaną wkładkę i inne wykończenie (podobną do takiej jak jest w Supertech R) w SMX R nie ma takiej wkładki tylko jest normalna wyściółka siatkowa.

Pozatym więcej różnic widać gołym okiem.

Pozdro

Co sądzicie o SIDI Streetburner (czy jakoś tak) fajny design, wyglądają na wygodne, takie do latania po mieście :)

Ew coś w podobnym stylu?

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

jaka róznica jest miedzy alpinestars

SMX R (troche tansze) a SMX plus?

to dwa zupelnie inne buty. plusy zapeweniaja większą ochronę bierną, poza tym jak juz wspomniano posiada połbut wewnetrzny dzieki ktoremu łatwiej dopasować do nogi.