grabster Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam! Znalazłem w sieci sklep internetowy w którym można kupić nowy gaźnik do junaka. I zastanawiam sie czy warto-cena wydaje sie troszke wygórowana. Co o tym sądzicie? może ktoś ma taki gaźnik? http://www.pphu-motor.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1908 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja watpie czy to jest gaznik junakowski, predzej WSK 175...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 gaźnik od wsk 175 różnił sie tylko dyszami od tego junakowego.. do wsk 175 jest cieżko z nowymi częsciami ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ojojoj Wueska po raz kolejny lepiej poczytaj wpierw zanim cos rownie glupiego napiszesz....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 hmm jaka jest cena tego gaznika bo albo ja slepy albo nie ma na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 335zl Do ruska mozna komplet gaznikow (2sztuki) kupic za 200zl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 no co jatakiego głupiego napisałem... WSK 175 miała pegaza tylko z innymi dyszami;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabster Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 WUESKA, przejżyj strone Jacota to sie wszystkiego dowiesz: http://www.junak.riders.pl/ Pewnego nudnego popołudnia mając pod ręką gażnik U1 (Junak) i U3 (Wsk) porównałem je i zgadzam sie w 100% z Jacotem. W Junaku mojego brata śmiga gażnik z Wski Gm26 U3. Zmieniłem tylko dysze na 140 i chodzi bez zarzutu. Także mi sie wydaje, że tobedzie gażnik U3 do wsk. Moc wybaczmy koledze niewiedze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 pewnie.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 cho cho cho wyjadacze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 moze zamiast nabijac sobie gwiazdki cos sensownego bys napisal... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabster Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ach, te jałowe gadki... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 napisalem do nich maila z zapytaniem aby podali model i typ gaznika, ale najwidoczniej nie wiedza czym handluja badz tez nie maja czasu odpisac z racji takiego tloku w sklepie.....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabster Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Taki ruch, :lol: ZauważyłeĹ, wyższe ceny niż w "skuterze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 nie zauwazylem gaznikow junakowych w "skuterze"... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi