biały18 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 WItamLudzie chodzi mi o modele z '00, '01. Jak myślicie jak jest z osiagami tych motocykli?? i w ogóle ze wszystkim? Fajer moc (ok) 152 km a R1 150 km. Czy ktos z was posiada taki motocykl a może jezdził?? i jak wrażenia? Napiszcie cos na ten temat to może mi pomożecie w wyborze: :twisted: :twisted: :twisted: Wielkie Dziękuje :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 wow dobry jestes tez chcialbym miec taki dylemat (moze sie kiedy gdzies spotakmy mieszkam niedaleko gorowa il taka wiocha moze znasz rodnowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Honda CBR 954RR ma silnikowe 152KM i okolo 135 na tylnym kole, Honda CBR z lat '00-'01 czyli 929 o ktora pytasz ma 127 KM. mierzonych na tylnim kole, ile na wale to nie pamietam. CBR 929RR ma juz wtrysk, a w R1 zastosowali go dopiero w '02. Roznica pomiedzy R1 a CBR to pozycja w czasie jazdy( bardziej sportowa na R1- bardziej wygodna na CBR, ktora ma zdecydowanie podniesione raczki kierownicy. Moc jest podobna, troche lepiej wyczowalna( bardziej dzika) w R1. Moment obrotowy tez na korzsc R1 a to juz za sprawa pojemnosci. I tak jest ciezko w 80% wykorzystac potencjal obu maszyn na zwyczajnych drogach. Mysle ze obydwie sa godne uwagi i wszystko zalezy od gustu i sposobu uzywalnosci. Lam glowe, mysl, przeliczaj, nie spij po nocach i wybierz....... jedna z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 w zeszłym tygodniu z kumplami porównywalismy R1 98 a cbr 900rr 2000 model.. jednak leprza okazała sie R1 na 2 biegu idzie z gazu na koło a w baldym trzeba sie wspomuc sprzęgłem :? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 To co Panowie już nic nie napiszecie :?: :?: :?: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV 650s Blue Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 na normalne drogi to sie te motorki zabardzo nie nadaja.no ale jak jezdzisz od czasu do czasu po torze wyscigowym z odpowiedna ostra nawieszchnia to polecam GSX-R 1000 szczegulnie ten najnowszy model bije na glowe w wszystkich testach cala konkurecje to znaczy GSX-R dlugo dlugo nic a poten dobiero Honda Fireblade, YZF-R1, Kawa ZX-9R .taka przynajmniej jest klasyfikacja w kwietniowym wydaniu "PS". No i pamietaj zebys sobie zostawil troche drobnych na opony bo starczaja srednio na jakies 3000 do 4500km no chyba ze bedzesz jezdzil na spacerek z psem :) www.suzuki-moto.ch/streams/wag_the_dog_hi.wmv jak wam sie podoba ta reklamka :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosieńka Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 hmmmm, a wiec tak...... ja tam wole CBR 900 RR, wtedy moglabym z moim ukochanym facetem smigac gdzie tylko chce :)) mam nadzieje ze innej laski nie 'wyrwalby" na ta furke :)) :) a wiec co tam skarbus, jaki motorek kupujesz? ;)) :)a tak na marginesie to moj typ ma blond wloski i 190 cm wzrostu, fajny z niego rajders ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV 650s Blue Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 tak na marginesie to kazdy kto ma wiecej jak 175 cm wzrostu to wyglada na 900RR jak malpa na kamieniu :lol: ale to na marginesie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosieńka Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 heh, no wiesz co, jestem ciekawa ile ty masz wzrostu ;) bo jak 175 to z ciebie malpa a nie facet- to tak na marginesie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 tak na marginesie to kazdy kto ma wiecej jak 175 cm wzrostu to wyglada na 900RR jak malpa na kamieniu :lol: ale to na marginesie :) te koles tobie to ja nie musze sie podobac!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ważne jest ze dla Gosi jest lux :) ;) gdybym miał 215 wzrostu kupił był sobie jakas sprortowizne i ......... ;) na takich jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV 650s Blue Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 nikt nie musi sie zaraz obrazac ale niestety japonczycy nie naleza do olbzymow i europejczycy maja z tym problem - temat stary jak swiat.I w sporcie dla zawodnikow 175cm wzrostu to gorna granica.Mozna co prawda po przerabiac obnizyc i przesunac do tylu podnuzki zeby kolana lepiej pasowaly do zbiornika itp. ale wtedy wczesniej chaczy sie na zakretach ale jak ktos koniecznie chce to i garbaty do sciany sie dopasuje ale czy mu bedze wygodnie :?: nie moja sprawa.wszystkich urazonych przepraszam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosieńka Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no cos ty, nikt sie nie obrazil, bynajmniej ja ;)) nie wiem jak bialy18,ale pewnie tez spoko, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja mam 188 cm. i 3-go scigacza, zdazylem sie przyzwyczaic ale zauwazylem ze motorki z roku na rok sa coraz mniejsze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Czesc! To ja wybieram Ducati 999! Moj brat wybralby oczywiscie Gsxr 1000 , ale nie ma dostepu do kompa wiec wypada z gry:-))))))))))))))))))) Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 na normalne drogi to sie te motorki zabardzo nie nadaja.no ale jak jezdzisz od czasu do czasu po torze wyscigowym z odpowiedna ostra nawieszchnia to polecam GSX-R 1000 szczegulnie ten najnowszy model bije na glowe w wszystkich testach cala konkurecje to znaczy GSX-R dlugo dlugo nic a poten dobiero Honda Fireblade, YZF-R1, Kawa ZX-9R .taka przynajmniej jest klasyfikacja w kwietniowym wydaniu "PS". No i pamietaj zebys sobie zostawil troche drobnych na opony bo starczaja srednio na jakies 3000 do 4500km no chyba ze bedzesz jezdzil na spacerek z psem ;) www.suzuki-moto.ch/streams/wag_the_dog_hi.wmv jak wam sie podoba ta reklamka :?: :lol:u ludzi z mojej ekipy opony wytzrymują max tydzień więc 3000km to i tak duzo :) a w marcowym superbiku jednak wygrała R1 ostatecznie :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi