Sylwek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 nie jestem pewien czy dobry dzial. jak cos to prosze o przeniesienie. Jest tak ze kupilem wydech Acrapovica (nie wiem jak sie pisze) karbonowy jest on przelamany na pol i tak sobie mysle ze moze dalo by sie gdzies kupic karbon w postaci materialu i usztywnic go zywica.Moje pytania sa takie:Czy to ma wogole sens wg was?Gdzie i za mniej wiecej ile kupie karbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 ... kevlarowy wydech?Na 99% jest to wydech karbonowy/carbonowy/z włókna węglowego ... napisz do [email protected], człowiek twierdzi, że kryje wszystko karbonem i robi z karbonu różne rzeczy. Może jego cena nie zwali Cię z nóg, może coś doradzi ... Dominik Szymański coś u niego robił ... możesz spytać o referencje ;)pozdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 yyyy no masz racje. Bardzo czesto myle.... chodzi mi o carbon.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No, ale jak to - jest on przelamany na pol :roll: Wzdłuż, wszerz?Tu może juz się nic nie dać zrobić. Chłopaki z Toxic Comp. owszech kładą karbon, ale na normalne, nieuszkodzone powierzchnie. Możesz do nich zadzwonić: 509 215 250, Kalisz.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 a jak potrzebujesz mate z wlokna weglowego (kevlar chyba tez maja) to zadzwon tu : (012) 427 13 87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 wydech jest pekniety w szerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Czyli złamany na pół?No nie wiem, marnie to widzę. Jeszcze nie widziałem reanimacji pękniętego na pół wydechu, ciekaw jestem co z tego wyjdzie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam nadzieje ze wyjdzie...Kupuje jescze kolektory 4w1 bo to do GsxF (2 wydechy) a na nowy fajny wydech mnie nie stac ;/ ten kupilem za 80zl tu sa jego fotki http://allegro.pl/show_item.php?item=78780359 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi