sfera50 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam wszystkich i mam pytanie od roku jeżdze na mot i zabardzo się nie oriętuje gdzie w miescie są zloty . Jedynie wiem że 14 . 1 .2006 jest moto weteran bazar a co dalej ????????????? pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 no to weteran teraz i na wiosne.A tak to nie wiem 8) tez chcialbym wiedzieć :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam,w Lodzi sa zloty ale jak jest cieplo.. na Rokicinskiej ostatnio byly co srody i na Wlokniarzy czasem. osobiscie takze zapraszam na Piotrkowska do "Warki" gdzie motocyklisci zwykle sa,mozna przyjechac, usiasc przy soczku i pogadac a potem gdzies pojechac.jak juz sie sezon zacznie mozemy sie spotkac i pojezdzic. ja smigam tez od roku, staram sie z kolega jezdzic i juz planujemy duzo wyjazdow weekendowych po Polsce i nie tylko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam' date='w Lodzi sa zloty ale jak jest cieplo.. na Rokicinskiej ostatnio byly co srody i na Wlokniarzy czasem. osobiscie takze zapraszam na Piotrkowska do "Warki" gdzie motocyklisci zwykle sa,mozna przyjechac, usiasc przy soczku i pogadac a potem gdzies pojechac.jak juz sie sezon zacznie mozemy sie spotkac i pojezdzic. ja smigam tez od roku, staram sie z kolega jezdzic i juz planujemy duzo wyjazdow weekendowych po Polsce i nie tylko..[/quote'] też bym z miła chęcią się gdzies przejechał w Polske na moto albo za granice ale jakos chyba to nie wypali a szkoda :/:/ :)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 O to fajnie jak będe miał troche wolnego czsu to wpadne do ,, warki" na pietryne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 co do warki... jak policja reaguje ma motocyklistow? mnie na pietrynie juz raz zwineli na moto, przejechalem moze z 50 m i zaraz mnie straz miejscka zwinela...;/jak na to zaradzic?ja rokininskiej... chodzi to niedaleko szpitala madurowicza tak? slyszalem ze tam raczej harleyowcy przyjezdzaja...jak to jets dokladniej?pzdr:) byle do wiosny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 na rokicińskiej dość czesto hasają :buttrock: harleyowcy.Jeszcze czasami się ekipka spotyka przy pomniku Matki Polki <Rzgowska> 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 w borkach szykuje się spotkanie mz-clubu (jakoś w kwietniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Czerwiec do Ozorkowa zapraszam.Jest też w Zgierzu zlot ale tylko dla V2 No i oczywiście legendarny MWB - Styczeń ( http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=37859 aktualny temat na 4um), Maj, Lipiec, Wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 O i przypominam wszystkim z łodzi że moto weteran bazar jest już jutro 14.stycznia przy ulicy skorupki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Może jakieś spotkanie na weteranie?? Bo widze ze sporo osob sie wybiera... Możnaby się gdzieś ustawić na małe piwo (lub tymbarka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 hehehehe no można by się w sumie gdzieś spotkać< ja bym proponował zebrać Łódzką grupe forum i wymyśleć coś w maju> 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 ja bym proponował zebrać Łódzką grupe forum i wymyśleć coś w maju w sumie to nie jest zla mysl...;)niestety na mwb w styczniu mnie nie bedzie...;/;/;/ przewyzszyly go sprawy wyzsze...:D pzdr:)a co do tego w maju to mam nadzieje ze ktos przypomni sie o tym tak ze dwa tyg przed, cos warto byloby zorganizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 No ja postaram sie pamietac... Jutro przyjezdzam jeszcze katamaranem ale w maju mam zamiar być przywiązany do 2 kółek to bedziemy mogli sie spotkac na parkingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi