rockybalboa Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Heh, mogłem się odezwać :D jakoś mi to wtedy z głowy wypadło, zająłem się czymś innym :) już mniej więcej wiem czego szukam, jutro pójdę sobie przymierzyć avro :) Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Dainese to porządna firma, jak pasuje to bierz :)Nie wiem jak jeśli chodzi o texy ale w kwestii skóry to mają swoją technologię wyprawiania i owocuje to tym że ta skóra o podobnej grubości jest bardziej miękka. W porównywalnym kombi Spidi jest wrażenie, że zdarli ją ze starego byka ;) :D. Pod tym względem Dainese jest do przodu. Nie wiem jak z szyciem, bo tego jeszcze nie analizowałem ale tu Spidi jest klasą dla siebie. Sposób przeszywania, nici - naprawdę robi wrażenie. Np. w porówaniu z Ixonem to niebo, a ziemia. BTW: perforacja daje bardzo dużą różnicę. W lecie to jest dla mnie być albo nie być - nie wyobrażam się smażyć w nieperforowanej. W okresach przejściowych jest znów odwrotnie. W perforowanej skórze potrafi przewiać na wylot. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Wertyder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockybalboa Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Też tak myślę właśnie z tą perforacją... A jak komuś zimno to i na to sposób jakiś się znajdzie, w drugą stronę już ciężej jakby perforacji nie było. Na fcmoto brak fajnych promocji. Wychodzi mi tak że mogę kupić dainese assen perforowany/ dainese avro nieperforowany/ laguna seca d1 również nieperforowany. Na nic lepszego z tych perforowanych niż assen mnie nie stać. Chyba że coś innej firmy. Berik jest tani dosyć ale nie mam gdzie tego w Poznaniu przymierzyć i nie wiem czy najmniejszy (48) będzie na mnie pasował tak jak assen rozmiar 46. Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Stycznia 2019 przez rockybalboa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Masz Powerbika w Poznaniu. Co prawda Berika nie mają, ale masz RST, IXS, czy Helda... Z perforacjami... Skocz pozerkaj, poczytaj... Ja tam do Helda czy IXS'a zastrzeżeń nie mam... A glebiłem w ich ciuchach ;)RST Track Evo też niezgorszy podobno... Śmigał ktoś z obsady na spid_dejach w czymś takim. Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Rura_ Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 powerbike to importer a nie sklep ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Wiem. .Ale mają jakieś punkty handlowe co to niby tylko "współpracują"... A przynajmniej tak było lata temu jak z nimi działałem.. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockybalboa Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Z tego co widzę w tym ich katalogu to raczej nic mnie nie interesuje. Chyba jedynie RST Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Napisałem dość wyraźnie co mają ciekawego ... Masz na miejscu....Chcesz - skorzystaszNie chcesz - nie skorzystasz... To już tylko i wyłącznie Twój problem... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonia Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Moim zdaniem przymiarka to podstawa, i to przymiarka na moto. Kupisz z neta i założysz a na wiosnę się okaże że rękawy jak wsiądziesz masz pod łokciami ;) Cytuj Jak nie latam to wyrabiam pieczątki online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockybalboa Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jestem już coraz bliżej xd dainese avro bez perforacji(jedynie dwa otwory wentylacyjne w postaci zamka) czy 4sr również bez, czy może rst z perforacją? Wszystkie leżą dobrze. Jeżdżę w upały. Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jestem już coraz bliżej xd dainese avro bez perforacji(jedynie dwa otwory wentylacyjne w postaci zamka) czy 4sr również bez, czy może rst z perforacją? Wszystkie leżą dobrze. Jeżdżę w upały. Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu TapatalkaJak jeździsz w upały to zapomnij o skórze bez perforacji. Ugotujesz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockybalboa Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 no, Ci powiem, że tak napalony na tą skórę byłem, ale czym dłużej myślałem o tych upalach, to tym bardziej mi przechodziło. Ale co wam dupe natrułem to moje, heh :D Zostaje przy jeansach i kurtce tex, jeansy zamawiam trilobite parado 661 a kurtkę to jeszcze nie wiem to już znajdę w sklepie :) Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jak jeździsz w upały to zapomnij o skórze bez perforacji. Ugotujesz się.jak jeździsz w upały to zapomnij o texach bez mesha na całej klacie i plecach Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Jeżeli tekstylna to poszukaj z wypinaną membraną. To chyba daje największą różnicę w upalne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockybalboa Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Myślałem wstępnie nad czymś ala icon overlord resistance. Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Lutego 2019 przez rockybalboa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi