mła Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80175348 Albo istniały jakieś inne gazele o których ja pojęcia nie mam, albo to jedna wielka ściema, co do v-max, i ilości biegów. Obejrzyjcie i oświećcie mnie , bo ja nie wiem co o tym myśleć, mi się wydaje że to przesada jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 czeee IMHO to sciema ... Wyprodukowano niby 50tys sztuk i to ma byc zadki model ?5 biegowa skrzynia ?a najlepsze jest to 150 km/h :mrgreen: pozdrawiam herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 :lol: ;) Wg mnie sprzedający zawodowo ma styczność z marketingiem :Drónie dobrze mógłby napisać:... motocykl padł ostatniego dnia...... osiągnął niebotyczny przebieg 11 tyś km...... wyprodukowano ten model Aż w ilosci 50 tys egzemplarzy...ale czy wtedy ktoś zwróciłby na niego w ogóle uwagę? bo umyć grata i odpalić też już się już nie chciało,A skoro taki dobry raczej powinien niewielkim nakładem pracyale, a nóż jest trup?Dla mnie to typowe dla tego portalu aukcyjnego: polowanie na jelenia...A sezon w pełni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ten 5 bieg to pewnie luz z akumulatorami sie zgodze a te 150 to miało byc 105 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Nawet pod znacznym ciężarem (2 osoby + duża walizka) osiągał prędkość do 150 km/godz aż strach pomyśleć jakie prędkości osiągał bez dwóch osób i z małą walizką :lol: W sumie ciekawe jaka jest Festpreis tego motocykla. To że został wyrejestrowany to w naszym kraju duży problem i jeszcze większe koszty ;) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi