MOC Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 nic nadzwyczajnego, M72 nie widzieliscie....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 czy którakolwiek emka wychodząca seryjnie miała tyle chromu i polerki, co ta mailowa emka z koszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 mi sie tam podoba....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 podobać sie moze, zależy pod jakim celem ktoś skłąda, do pierwszych modeli troche jej brakuje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 MOC - wyślij mi też fotka ( jesli jest taka możliwość )[email protected] [ Dopisane: 06-01-2006' date=' 13:27[/i'] ]"zly_wujek_trojkat" - a może ty masz jakieś ciekawe stare fotki - wyślij mi jak możesz...powiem szczerze mam.......ale jestem komputerowym debilem..i nie potrafie :oops: :oops: ps.......zbieram materialy o emce joz z 10lat...moze kiedys powstanie z tego jakas publikacja dostepna dla wszystkich zainteresowanych..... [ Dopisane: 07-01-2006, 16:11 ]aloo...a jeszcze mam takie pytanie do szanownych forumowiczow..........................czy ktos na wlasne oczy widzial orginalna torbe brezentowa...montowana na wozek boczny/oczywiscie emka lata 40ste/a moze ktos ma foty takiej torby...pozdro tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 mam tylko takie fotki emek:http://www.autogallery.org.ru/k/u/m72podm_VVK.jpghttp://www.autogallery.org.ru/k/u/41m72_VVK.jpghttp://www.autogallery.org.ru/k/u/mot7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 dzieki irbit....to ostatnie zdjecie jest swietne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Nie ma problemu, moze podaj mi na maila jakis numer kontaktowy do Ciebie (najlepej domowy, pogadamy dłuzej ), wymienimy sie informacjami o emie. Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 a tak powracajac do tematu, nie mam takich znaczków ale ostatnio na allegro były znaczki GMZ To emy były klepane w Gorkowie??Myślałem, że tylko w Moskwie Irbicie i Kijowie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Link do aukcji z tymi znaczkami : ( całkiem ciekawe )http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=76229463 Niby było 4 fabryki gdzie robili emki ale gdzie ta czwarta - czy to napewno oryginalne znaczki sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Link do aukcji z tymi znaczkami : ( całkiem ciekawe )http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=76229463 Niby było 4 fabryki gdzie robili emki ale gdzie ta czwarta - czy to napewno oryginalne znaczki sam nie wiem.........gorki i moskwa sam poczatek .....pozniej ogulnie znany irbit.....no i ostatnie zmoty z kijowa...............a apropo znaczkow ..czy na zdjeciach z lat 40stych widzieliscie znaczki na zbiornikach.........w mojej kolekcji jest zdjecie z fabryki .....i stoi tam z 5 emek i zadna nie ma znaczka.......zreszta w czasie wojny fabryki tajne byly i czesto produkcja przenoszona byla z miejsca na miejsce... stad to zamieszanie w systematyce......a te znaczki z allegro to sa napewno przedwojenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 To trochę dziwne Wojna brakuje wszystkiego a oni zużywają materiał na znaczki na zbiornik. Ale kto tam za ruskimi nadąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 tak, też zauważyłem to że stare modele emi nie miały znaczków - mam kilka fajnych fotek z tamtego czasu i znaczków na baku nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi