zly_wujek_trojkat Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 alo.....moze ktos ma w swoich zbiorach orginalne zdjecia emek z wojennej produkcji......wsumie emek od 41 do 45 wyprodukowano kilkanascie tysiecy a fotek jakos malo......moze ktos ma fote orginalnego emblematu na zbiornik z moskiewskiej fabryki/mmz/.generalnie emka interesuje sie od kilkunastu lat ale bardzo ciezko jest zglebic tajniki tego ciekawego motocykla] czy posiadacie w waszych kolekcjach jakies czesci do m72 wyprodukowane w polsce i sygnowane WZM LUB MOTOTRANSPORT.....jezeli macie to co to sa za graty........generalnie chce zrobic spis gratow prodokowanych w polsce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Trojkat 8O Witamy serdecznie, co z tym co mi kiedys obiecales o ile to jestes ty :notworthy: Daj maila to ci podesle fotke....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 MOC - jesli można też bym prosił fotki takiej emki ( oze nie mam takich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 a to ja też bym poprosił... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 a tak powracajac do tematu, nie mam takich znaczków ale ostatnio na allegro były znaczki GMZ ( ktoś mnie przelicytował w ostratniej chwili ) [ Dopisane: 05-01-2006, 20:48 ]a mozę ktoś ma jakieś ciekawe info dotyczace modeli MMZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 mam w katalogu rysunek....znaczkow mmz.........okragly oczywiscie we srodku gwiazda na gorze litery mmz......ale nigdy nie widzialem takowych na zdjeciu ani w realu.......moc......z tym tysiakiem to mnie koles zwodzil ze dwa miechy az stwierdzil ze sie rozmysla...... [ Dopisane: 05-01-2006, 20:21 ]Trojkat 8O Witamy serdecznie' date=' co z tym co mi kiedys obiecales o ile to jestes ty :notworthy: Daj maila to ci podesle fotke....:mrgreen:[/quote']...prosze [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja tez poprosze zdjecia wojennych emek...tia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 podobno wygladat tak jak z podolsku, (czerwona gwiazda ) tylko zę zamiast PMZ było MMZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 To i ja bym poprosił foty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Nie wiem czy jest to cos czego szukasz, ale juz poszlo.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zly_wujek_trojkat Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Nie wiem czy jest to cos czego szukasz' date=' ale juz poszlo.... :mrgreen:[/quote'].......no ladna irbidowska ema jakies 60%orginalu......generalnie chodzi o zdjecia z lat 40stych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 MOC - wyślij mi też fotka ( jesli jest taka możliwość )[email protected] [ Dopisane: 06-01-2006, 13:27 ]"zly_wujek_trojkat" - a może ty masz jakieś ciekawe stare fotki - wyślij mi jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja mysle ze wujek trojkat, to nie tylko fotkami moze sie pochwalic...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 mam kosmate myśli, ale to w moim wieku normalne chyba... :mrgreen: . jeżeli nie jest to dla was problemem, to nie pomijajcie mnie w wysylaniu fotek tych różnych modeli motocykli... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 no i nic nie dostałem..czy moge liczyn na jakies zdjecia...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi