grucha Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 witam mam pytanko jesli bym kupił mitor legalnie z papierami , taki który wczesniej nie miał przez 2 lata nie miał opłaconego OC.to czy przy zarejestrowaniu do na mnie wystarczy tylko zapłacic zaległe OC czy będzie z tym jakiś kłopot? Sorki ze takie głupie (pewnie dla was pytania) ale dopiero zaczyna przygode z motocyklem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Przejrzyj ODPOWIEDNI dział Przepisy, na pewno znajdziesz tam odpowiedź.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 jeżeli kupujesz motocykl bez ważnego OC to musisz zawrzeć umowę w dniu nabycia pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Z tego co ja się orientowałem gdy kupowałem Simsona to zaległe OC jest do zapłaty, ale przez poprzedniego właściciela. Nowy ma tylko obowiązek zawrzeć nową umowę OC. Najlepiej sobie zadzwoń np. do PZU i tam Ci to dokładnie wyjaśnią. PozdrawiamCycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ok wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielo Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jeżeli sprzęt nie ma w chwili zakupu ubezpieczenia OC musisz najlepiej w tym samym dniu je wykupić i najlepiej poprosić agenta aby wpisał także godzinę. nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi