Motoradzio Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mam najładniejszego Suzuki SV 650S w Polsce:) --> Galeria Z tym sie troche wygłupiłeś hehe ale rozumiem masz nowy tłumik :notworthy: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Sosna 83 napisał: Mam najładniejszego Suzuki SV 650S w Polsce:) --> Galeria A co Ci sie nie podoba w mojej sv-ce?:notworthy: hęęęę? :notworthy: tak serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 tak wogole to nie moge znaleźć jej fotek. podaj linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 powiem wam ze ten tłumik tak jak i mojemu kumplowi kompletnie sie nie grzeje' date=' mozna reką trzymać,[/quote']to jest właśnie zajebiste w przelotowych carbonach....jak ci się sakwa poluzuje i oprze o wydechy, to żadnych konsekwencji nie ma :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 jak jechalem na mazury to wlasnei w ten sposob wypalila mi sie dziura w torbie i spaliły klapki gumowe :lol: :lol: dymilem jak lokomotywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Dobra juz zainstalowany mniej wiecej :P w galerii foty jak to wyglada, mi osobiscie nie moze sie ju zlepiej podobać :P , dzwięk piekny polecam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 jak jechalem na mazury to wlasnei w ten sposob wypalila mi sie dziura w torbie i spaliły klapki gumowe :lol: :lol: dymilem jak lokomotywa.na karbonowych przelotach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Piękny efekt' date=' dobrze spasowane! Szykuję sie do zakupu do mojego gs'a. Czy są jakieś kłopoty przy montażu? Jak to wygląda w praktyce? A może odradzacie ten manewr?[/quote']a w GSie nie masz przypadkiem jednoczęściowego ukladu wydechowego?jak w ER-5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Ciezko powiedziec na razie w moim przypadku bo mo jest założony na razie aby był, na wiosne musze wykombinowac rurke zeby wydłużyć kolektor tak o 10 cm ( widać ze opaska od tłumika jest w połowie a powinna być w 1/3 ) bo poprzednia przelotówka była wkłądana NA kolektor a teraz kolektor wchodzi W tłumik, no i mocowanie jest na sprężyne w tym ukłądzie a nie na obejme, co do gs-a to tam tłumik jest ,,zintegrowany'' z kolektorem ktory sie rozszerza do srednicy tłumika wiec musiałbyś upiłować kolektor tam gdzei sie jescze nie rozszerza i dobrać jakiś tłumik najlepiej na obejme zaciskową do kolektora, albo po prostu wyproznic calkiem tłumik seryjny, nie wiem jak w GS silnik sie zachowuje po takij zmianie ( regulacje dysze ) [ Dopisane: 04-02-2006, 19:18 ]sql mnie wyprzedził:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 hmh.sprawdziałem i np. IXIL robie tłumiki do GSów.nie wiem tylko, czy to są same tłumiki, czy całe układy - ale ceny są jak dla innych modeli, więc chyba same.zresztą, to właściciele GSów powinni wiedziec, czy mają tłumik przykręcany, czy przyspawany, nie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 nie - nie na carbonie, w tym sęk. nierdzewka zwykła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 nie - nie na carbonie' date=' w tym sęk. nierdzewka zwykła.[/quote']ale przelotówka?bo te tłumiki są zimne nie tylko ze wzgledu na karbon - ale i na przelotowosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 zachęcony waszymi dobrymi opiniami na temat tego sprzedawcy i tych tłumików pomału przymierzam się do zakupu ale mam jedno pytanie :Gdzie (Poznań lup net) można kupić(dorobić ?) rure łączącą tłumik z kolektorami? :?: :?: CBR F3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 sql: tak przelotówka. jesli dobrze rozumiem to pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 można kupić(dorobić ?) rure łączącą tłumik z kolektorami? Question Question To samo pytanie i brak odpowiedzi zdecydowalo ze tego tlumika jeszcze nie kupilem... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi