Gość Anonymous Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 sam nie wiem jak ja dotrzec chbya zrobie tak zatankuje do pelna na podnozke i pale jo od kopa i sobie chodzi przelanczam biegi ale czy tak jest dobrze. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 nie bo cylinder nie ma dostatecznego chlodzenia i sie przegrzewa a pozatym po co sobie odbierac przyjemnosc z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 No własnie, dziwny pomysł... 8O 8O 8O Już lepiej jeździć do okoła domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 musisz wyjeździć co najmniej 2-3 baki bez żadnych szaleńst!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 sam nie wiem jak ja dotrzec chbya zrobie tak zatankuje do pelna na podnozke i pale jo od kopa i sobie chodzi przelanczam biegi ale czy tak jest dobrze. :roll: Muj braciak tak dociera simsona jak nie chce mu sie jeździc lub jest zimno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Można postawić na podnóżki i docierać ją, ale przyda się duży wentylator :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_102 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zdecydowanie NIE,po 1:Ma za słabe chłodzenie (no chyba że masz cieczą... :) ) po 2: silnik się dociera bez obciążenia,więdz sie dobrz niedotrze,musisz na nim spokojnie jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Kuba dobrze mowi. Tak jak nie nalezy jezdzic ze stala predkoscia podczas docierania, to tak samo nie nalezy docierac na stalych obrotach i bez obciazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Muj braciak tak dociera simsona jak nie chce mu sie jeździc to jekiś dziwny ten braciakja tam bym wolał jeździć! ps. mÓj a nie mUj :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A po co docierac na podnozkach, przeciez nie musisz jezdzic 10 km/h zeby go dotrzec, wystarczy tylko mniej go gazowac i bardziej oszczedzac. Zgadzam sie z moimi przedrozmowacami ze docieranie bez obciazenia mija sie z celem. Zacznij jezdzic spokojnie, bo od dotracia zalezy tez troche pozniejsza eksploatacja motorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja równiez za tym zeby docierac w jeździe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 mi to by było szkoda benzynywiec docieraj jeżdząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi