Piotrek89 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 witam,a wiec prosił bym was o taką podpowiedz.Mam zamiar kupic naklejki na moje moto (oryginalnych kształtów :( ) tylko nie wiem jaką dać kolorystyke?? i tu prosze was o pomoc,zaproponujcie cos.... tutaj link jakiego koloru jest moje rg:http://bikepics.com/members/tomson/94rg80/ a takie są naklejki:http://suzukicycles.org/photos/suzuki-hist...80_blwh_250.jpg czekam na jakieś ciekawe propozycje,z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 dla mnie dosyc ciekawie wyglada oryginal :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja bym nic nie zmieniał twoj jest spoko 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja bym nic nie zmieniał twoj jest spoko a mi zajebiscie brakuje jakiejs naklejki :!: ale Piotrek89 to jest twoj motor i twoj wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Radze Ci żebyś nie zmieniał, teraz jest ok :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zmieniaj zmieniaj bo teraz te naklejki co są są z deka chu****!Niestety problem jest taki że koszt oryginalnych naklejek to pewnie coś około 250-300zł.Ja w tej cenie wolałbym pobawić się z lakierem.Po 2 zdejmij tą osłonę pod oryginalna owiewką bo jest ni z gruchy ni z pietruchy!Ogólnie zabawy troche jest ale jak ją ładnie zrobisz to będzie super! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 tylko na tyl jakąś "yoshimura" a reszta jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Widziałem kiedys na allegro rg malowaną jak np gs 500 i wglądała świetnie. A może zrób z niej jakiegoś nakeda. Bo szczeze powiem że owieweki a szczegulnie przednia sa brzydkie(moim zdaniem) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Tez tak sadze. Ale wg. mnie najgorszy jest pług i te gignatyczne tylne boczki. Zobacz może od czegos innego by pasowały bo to jest najgorsze w rg :notworthy: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ale masz ciemny lakier,a nieboieskich naklejek nie bedzie na nim widac...Ja kupilem naklejki do Rs'ka na allegro za okolo 120-140 zl.Trzymaja sie swietnie,cene mialem super,bo orginalne z fabryki kosztuja pod 1000zl :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja także bym nie zmieniał nic. Jest spoko a te 120-140 zeta to trzymaj bo mogą się napewno przydac pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 heh,no teraz to juz nie wiem,naklejki kosztowały by mnie 90 zł,również z allegro:P moze faktycznie tak zostawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 heh' date='no teraz to juz nie wiem,naklejki kosztowały by mnie 90 zł,również z allegro:P moze faktycznie tak zostawie...[/quote']nie glupi pomysl zostaw kase i zrob cos z tymi bokami :!: bo moim zdanie strasza wrecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 A ja bym proponował zdjąć te tandetne naklejki, któe masz teraz i pomalować wszystkie plastiki na czarny błyszczący kolor. Koła zrobić na biało, albo jasno-szaro i by było już spoko. Tylko że to już by kosztowało... Puki co najlepsze co mozesz zrobić to zedrzeć te stare naklejki bo są tragiczne... NOS-ja pie***le ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 No wlaśnie powtórze się i przy okazji zgodze z Z3US teraz rg wygląda jak traktor po tuningu optycznym (bez obrazy). Zdejmij pług, naklejki i to na początek. Ja osobiście zrobiłbym nakeda ale to już twój wybór. Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi