marciolis Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Do zobaczenia na wiosenke bo czesto we Wrocku jestem No i oczywiście gratulacje maszyny do końca życia Do zobaczyska, ja na wiosnę być może planuję wyjazd do Zielonej Góry (a to przez Polkowice rzecz jasna), ponieważ spotkałem babkę na motobazarze co handluje odzieżą tekstylną. Masz rację, już nie będę szukał inncyh sprzętów :notworthy:Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Rafał22 powiedz kiedy' date=' to z chęcią podjadę, trzeba zacieśniać więzy na forum !Timac napisał: Gratulacje Niezapominaj ze to jest duzaaaaa roznica w mocy takze bier se to na spokojnie[/quote'] Do zobaczenia we Wrocławiu powodzenia z nowym sprzętem jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mam kolegę z takim sprzętem i maszynka naprawdę miodna... jedyne na co narzekał znajomy to powolna jazda (no ale to nie jest maszyna na miasto i korki, tylko na szybkie przelotówki :twisted: ). Ale czasem ze mną pomęczył się jadąc 130 km/h na trasie :notworthy: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Gratulacje!! Piekna maszyna oby służyła jak najdłużej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ale czasem ze mną pomęczył się jadąc 130 km/h na trasie Buttrock Astarte czy aby napewno dlatego się z Tobą męczył??? :twisted: :twisted: jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 No niezły szatan ;)Moje gratulacje ;)Wiem co czujesz, bo Ja tez niedawno zakupiłem nowy sprzęt :PJeszcze raz gratuluje i jak najbardziej udanego sezonu zyczę :) YNO JAZDA :notworthy: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Fajny "turystyk" :-))) Wiem co czujesz' date=' bo Ja tez niedawno zakupiłem nowy sprzęt :notworthy:[/quote']Jaki sprzet kupiles??? i dlaczego nie fałka ???Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dzięki za miłe komentarze Panie i Panowie, czekamy na odwilż i wio :arrow:, a póki co to chyba prędzej na narty niż na moto, możnaby otworzyć forum narciarzy motocyklistów :?: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 GRATULUJĘ! CBR to CBR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Sliczny motorek...!Tylko pozazdroscic... :buttrock:Milego smigania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Siema Gratulacje. Fajny duży sprzęcior.... Ja tez czekam do wiosny.....http://forum.motocyklistow.pl/album_person...hp?user_id=8696 Do zobaczenia gdzieś kiedyś na trasie. PozdroQba :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 to jednak kupiles ja z allegro....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 marciolis wpadne do olesnicy w sezonie to dasz posiedziec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 z GS-a na XX-a to jak skok w przepaść w dobrym znaczeniu ;) gratuluję :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no gratuluje chyba każdy zna to uczucie gdy smienia swój sprzęt na lepszy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi