bodek_o Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Cześć Jak to zrobić :- od góry od strony siedzenia ? (obudowa filtra powietrza przeszkadza)- a może z lewej strony, po demontażu owiewki ? Szukałem w necie na fiszkach online, ale nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Który to rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 1990, czyli ZX 600C3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Szukałem w necie na fiszkach online, ale nic nie znalazłem. Proponuję poszukać na motocyklu :-). Ile to roboty zdjąć siedzenie. Mniej niż napisanie posta. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Znalazłem (wreszcie) manuala do GPX w necie.Tam widać wyraźnie, że trzeba zdjąć siedzienie, odkręcić dwie śruby kratki wlotu powietrza i akumulator wychodzi górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 No widzialęś Paweł dobrze poradził - zdjąłbyś fotel i sam to zrobił a jak sam do czegos dojdziesz to jest potrójna satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi