Mr.Maciek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Najlepiej jakbyś nakręcił filmik jak odpalasz! Tzn, nie wiem czy najlepiej ale bym chciał zobaczyć jak po odpaleniu to jeździ(lata? :mrgreen: ). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 oooo dobry pomysł. nagraj jak odpalasz :(Od razu bedzie wiadomo czy robisz do dobrze czy zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Poprostu motorek marzenie. Zajebisty sprzecik .Oby Ci dobrze sluzyl i bez awaryjnie jezdzil.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 My w sumie z Eloelo tez mielismy podobny problem. Kopalismy 20min( pisal juz) ale i tak go nie odpalilismy :( W drodze desperacji znalezlismy mala gorke, 3 bieg i nie miala Wr'a wyjscia :P. Moze tez sprobuj, wiem ze snieg i te sprawy ale moze masz cos podobnego w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 My w sumie z Eloelo tez mielismy podobny problem. Kopalismy 20min( pisal juz) ale i tak go nie odpalilismy W drodze desperacji znalezlismy mala gorke, 3 bieg i nie miala Wr'a wyjscia . Moze tez sprobuj, wiem ze snieg i te sprawy ale moze masz cos podobnego w okolicy.No zalała sie standart, ale kolega chyba sprawdzal juz swiece. Prawda?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 to gratuluje "potwora" :(aby dlugo sluzyl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 no gratulacje a motorek normalnie slicznotka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 No zalała sie standart Po 20min to jasna sprawa ze tak, chodzi o to ze jesli nie chce z kopa to na pych :twisted: :twisted: ( sory czasy jawki :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 No zalała sie standart, ale kolega chyba sprawdzal juz swiece. Prawda?? Mr. Green Kolega wlasnie wrocil z garazu. 8O Kopanie mysle opanowalem juz do perfekcji... ale nadal nie odpala. :P Dzwonilem do kolesia ktory mi sprzedal moto wyjasnil mi jak i co kopac (dokladnie tak jak doradzil mieloelo -dziekuje:)) Powiedzial mi takze ze te swiece sa wrazliwe na zalewanie. Mozecie wyobrazic sobie moja mine gdy po 5minutach rozmyslania jak wyjac ta dziwna uszczelke od swiecy w glowicy patrze a swieca jest 15cm nizej, schowana w glebi :P Myslalem ze to jakis zart jest :mrgreen: Niestety nie mam takiego klucza fachowego i nie wiem jak wykrecic swiece. Mysle ze jutro juz cos wykombinuje i znajde jakis patent :( Co sie robi w takim przypadku gdy swieca jest zalana ? Slyszalem cos o wypalaniu ? Ile moze kosztowac nowa swieca ? Mam obcykana hurtownie NGK we Wroclawiu ale juz jest za pozno zeby dzwonic. Moze ktos z was sie orietuje ? Dziwna sprawa jest jeszcze ze jak juz bylem wlasciwie zrezygnowany kopnalem (dokladnie tak samo robilem z 50x wczesniej dzisiaj...) i silnik zaskoczyl, popracowal doslownie sekunde i zgasl... Czy jest mozliwy zaplon przy zalanej swiecy ? Pozatym dzisiaj ani razu nie "strzelil z wydechu" co bylo obecne pierwszego i drugiego dnia wlasciwie co 10kopniec... Pomocy chlopaki ;) Nie moge wyrobic bez jej pieknego glosu ;) Wiecie jak to jest nowe wymazone moto i nie chce palic ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mozecie wyobrazic sobie moja mine gdy po 5minutach rozmyslania jak wyjac ta dziwna uszczelke od swiecy w glowicy patrze a swieca jest 15cm nizej, schowana w glebi Very Happy Myslalem ze to jakis zart jestMr. Green To nie żart to 4T :mrgreen: i silnik zaskoczyl, popracowal doslownie sekunde i zgasl...W KLXie tez tak ostanio było ale poz mianie dyszy na "zimową" jest już ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Kolega wlasnie wrocil z garazu. Kopanie mysle opanowalem juz do perfekcji... ale nadal nie odpala. Dzwonilem do kolesia ktory mi sprzedal moto wyjasnil mi jak i co kopac (dokladnie tak jak doradzil mieloelo -dziekuje:)) Powiedzial mi takze ze te swiece sa wrazliwe na zalewanie. Mozecie wyobrazic sobie moja mine gdy po 5minutach rozmyslania jak wyjac ta dziwna uszczelke od swiecy w glowicy patrze a swieca jest 15cm nizej, schowana w glebi Myslalem ze to jakis zart jest Niestety nie mam takiego klucza fachowego i nie wiem jak wykrecic swiece. Mysle ze jutro juz cos wykombinuje i znajde jakis patent Co sie robi w takim przypadku gdy swieca jest zalana ? Slyszalem cos o wypalaniu ? Ile moze kosztowac nowa swieca ? Mam obcykana hurtownie NGK we Wroclawiu ale juz jest za pozno zeby dzwonic. Moze ktos z was sie orietuje ? Dziwna sprawa jest jeszcze ze jak juz bylem wlasciwie zrezygnowany kopnalem (dokladnie tak samo robilem z 50x wczesniej dzisiaj...) i silnik zaskoczyl, popracowal doslownie sekunde i zgasl... Czy jest mozliwy zaplon przy zalanej swiecy ? Pozatym dzisiaj ani razu nie "strzelil z wydechu" co bylo obecne pierwszego i drugiego dnia wlasciwie co 10kopniec... Pomocy chlopaki Nie moge wyrobic bez jej pieknego glosu Wiecie jak to jest nowe wymazone moto i nie chce palic Zrob tak jak Piotrek mowil i ja pchnijcie z kolega z jakiejs gory to powinna zaskoczyc :( ( co do umiejscowienia swiecy to nawet nie kazdy klucz do swiec tam wchodzi bo niektore sa za szerokie mimo ze rozmiar jest dobru ---> :| ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 taaa u mnie normalny klucz nie wchodzil bo o rame zaczepiał.Pojechalem z rozebranym moto do serwisu i szybko mi zmienił swiece...Oj ta yamaha :( ale wszystkie te niedogodnosci nadrobi w terenie :Ppowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 no, fik554 gratuluje nowego nabytku, żeby ci dobrze służył :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Kongratulejszyn!Super sprzet! strzasznie mi sie podoba. Milego odpalanie :( I jazdy! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Co sie robi w takim przypadku gdy swieca jest zalana ? Slyszalem cos o wypalaniu ?Ja wypalalem swoje swiece NGK- gdy juz mi zalalo kilka razy -czyscilem swiece i nic wiec palnikiem do czerwonosci wypalilem swiece ,drucianka wyczyscilem i dalej jezdzi(a dodam ze to jest swieca raceing-owa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi