tomek_87 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 jakoś mnie to nie przekonało zbytnio ... -może jak ktoś napisze' date=' że naprawdę dostał zwrot kasy... a stwierdzenia odzyskałby , dostałby to tylko argument przemawiający za tym, że to lipa [/quote'] Ja jestem pewny, że kasę można odzyskać, bo tak jest napisane w regulaminie. Allegro zarabia ogromne pieniądze i te 300zł nie jest dla nich dużą kwotą. Nie miałem nigdy problemu z oszustami, ale gdy ktoś dla żartu kupił za pomocą KUP TERAZ mój skuter, a ja zgłosiłem to do allegro, to dostałem zwrot prowizji i nic nie musiałem płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dokladnie. Allegro musi się z tego wywiązać bo byłoby już strasznie dużo zgłoszeń, że się nie wywiązuje:) Ale coś za coś ... trzeba płacić za wystawianie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Właśnie zostałem oszukany na Allegro i bede walczył!Jak cos wywalcze to sie odezwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Właśnie zostałem oszukany na Allegro i bede walczył! Jak cos wywalcze to sie odezwe! A konkretnie jak zostałeś oszukany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 kupiłem gacie dla Ptaszyny! W sumie popłynąłem na ponad 20 zł, ale nie bede dawał zarobić jakimś szczeniakom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Więcej stracisz na dojechanie na policje ( a musisz to zgłosić jeżeli chcesz odzyskac kase od allegro ) niż to jest warte. No ale zawsze jest jakaś szansa, że dojadą sprzedającego :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Nie jestem jedyny. Koles wystawił 3 aukcje po 20 par gaci. Oszukanych jest około 20 osób! Mysle ze conajmniej dwóch sie przejdzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Qurwa nie licytujce na Ebay :!: Ja zostałem tam oszukny na 50zł i nic nie da się z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 kupuje tam od ponad roku i jeszcze ani razu nie zostalem oszukany.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Niestety cala sprawe musi przeprowadzac twoj kolega, bo rozumiem ze on wystepuje jako kupujacy. Musi zglosic do Ebay nieprzyslanie czesci i Ebay po sprawdzeniu zwroci kase. Nie pamietam do jakiej sumy wyplacaja ale na pewno wieksza niz 200E. Adam M. całą sprawę musi przeprowadzić twój kolega, albo ty upoważniony przez niego, posługując się jego danymi. Generalnie powinieneś to zgłosić do Ebay. Wypłacają kasę z ubezpieczenia, jeśli wartość transakcji przekraczała 25 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi