Plocho Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 WitamJaki motocykl byscie doradzili za 8-10 tys? od 93r. Motocykl bylby uzywany do turystyki lub tez ostrzejszej jazdy. Szukam sprzetu dla poczatkujacego, ktorego ciagnie "poczucie wiatru we wlosach" :). Wystarczy ze podacie modele, a reszte info znajde sam. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 XJ 600, B6 Poszukaj w archiwum bylo kilka podobnych tematow Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Pytań podobnych do Twojego przewija się na forum w ciagu miesiąca około pięciu :) Zrób tak jak radzi kolega Zomb :buttrock: Poszperaj w archiwum :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 XJ 600' date=' B6 Pozdrawiam[/quote'] Chyba na początek raczej xj 600.Fajne moto i dla początkującego wrażeń nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 do usuniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxr Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja za tą kasę wybierał bym między zzr 600 a fzr 600 , (kawa chyba jednak lepsza) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 kawa chyba jednak lepsza) :)... a napewno ładniejsza no ale to już 600-tki więc nie ma żartów, a Plocho pisze że ma być dla początkującego więc może narazie niech bierze coś słabszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 witam :) jak na początek to za tą kase polecałbym jakąś 500-keCB500, GS500, GPZ500, ew. XJ600mniejsze maszynki to nie znaczy gorsze 8) , ale za to mógłbyś sobie pozwolić na coś młodszego :!: troche polatasz, nabierzesz wprawy no i wyrobisz sobie zdanie na temat tego co jest dla Ciebie najlepszea na motocylkach tej klasy też da się ostrzej pośmigac :twisted: POPZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Moja propozycja to naked. Niby do super sportowej jazdy nie są rewelacyjne, tak samo jak do dalekiej turystyki, ale są uniwersalne i dość komfortowe. Polecam Bandita 600 F bądź S. Ten drugi ma owiewke i lepszą ochronę przed wiatrem, ale moim prywatnym zdaniem nie jest tak ładne jak wersja bez owiewki.A jeżeli chodzi o 500 to polecam ER 5 i CB 500. Ta druga /widziałem i słyszałem jeździ bardzo żwawo i sprytnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja jeżdziłem kilkoma 600ccm i najbardziej do gustu przypadła mi SV 650S. Jak dla Takiego amatora asfaltu jak ja to motocykl był idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 w twoim wieku to chyba prawko A1 wiec jak narazie to tylko marzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 w twoim wieku to chyba prawko A1 wiec jak narazie to tylko marzenia ... Mareszcie znalazł sie ten ktos kto rozwiklal kupno motocykla o pojemnosciach 500cc i w góre przez osobe nie posiadającej uprawnień do kierowania takimi pojazdami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Darekcb500 moze to moto nie dla niego , a dla kogos z rodziny , kto ma uprawnienia , nie pomyslales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Oczywiscie ze moto nie dla mnie. Ja wole troche inne klimaty. Mialem napisac ze " Wujek kolegi, kolegi mojego taty poszukuje moto" ?? Wolalem napisac w pierwszej osobie aby bylo latwiej zrozumiec :roll: :roll: Osoba dla ktorej poszukuje inforamcji ma prawko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi