StreetFighter Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 ale jak długo trzeba trzymac??? ja u siebie je3szcze nigdy niewidzialem czerwonych rur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 ale jak długo trzeba trzymac??? ja u siebie je3szcze nigdy niewidzialem czerwonych rur Weź spal kiedyś porządnie gumę w nocy to zobaczysz jak Ci motocykl promieniuje :notworthy: Co do strzelania to pomimo, że nie powinno, sprawia mi to dużą radochę. Np. jak przelatuje obok baru gdzie 90% to kumple, wystarczy pierdyknąć raz i wszystkim się humor poprawia. ;) I tak jeszcze z doświadczenia: nigdy, przenigdy nie strzelajcie jak wyprzedzacie kogoś kto prowadzi konia lub jedzie konno....masakra :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 ale jak długo trzeba trzymac??? ja u siebie je3szcze nigdy niewidzialem czerwonych rur 10-15 sekund i już zaczną swiecić. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ogladalem kiedys na TVN turbo jak testuja silniki do F1 i MV (chyba) Mowili ze przez kilka godzin bez przerwy na najwyzszych obrotach, tam to dopiero kolanka sie swiecily.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Hmmmm Ale my nie testujemy silników do F1. Za bardzo mi szkoda by było ja u siebie pałowałem przy paleniu laczka gdzies na okolo 10k obr/min troche to trwało bo zdążyłem do 4 doskoczyć i było trochę siwo za mną i jakoś nie widziałem nic a mam streeta więc rury są odkryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pac1man Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 bez wylaczenia zaplonu ez sie da strzelac jesli umiejetnie sie umie operowac ssaniemi gazem.gaz do poru sekunda ssanie gaz opor i tak wkolo ale fakt faktem zdrowe to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooSu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 W filmiku ekipy Fast Bikes "How to pull wheelies and influence people 2" jest fajny motyw ze strzelaniem. Kolesie dają po mieście i w momencie strzału z tłumnika kierują wyciagnięta ręke w strone przechodniów z palcami złożonymi tak jakby to broń byla. Fajnie się ogląda reakcje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi