Pitu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam.Intryguje mnie sprawa poniższej "szczotki" na kaskuZastanawiam się, gdzie i za ile takie coś można dostać. Ponadto zastanawiam się, jak to jest przymocowane, i czy nie odfrunie nam przy pałowaniu 200 km/h ... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light blue Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 na kropleke co kropelka sklei tego zadna siłą nie rozkleinawet 200km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 odpruj takie frędzle mamie z firanki czy z fotela w dużym pokoju. no i kropelka. a masz cbr zeby na niej w takim kasku śmigać :mrgreen: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 a masz cbr zeby na niej w takim kasku śmigaćHehe.... Narazie jeszcze nie, ale w tym sezonie coś pokroju GS500, więc też może być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....288c17d96ace625 Prosze bardzo :) tam masz jeszcze m.in uszy i takie tam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Dzięki za linka :)A jak waszym zdaniem wygląda takie coś, obciachowe czy zajebiste ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Proste, ze zajebiste :mrgreen: PS: A gosc na foto to chyba Raptowny Waldek z Lublina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 hehe, jaka wiocha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Proste' date=' ze zajebiste[/quote'] hehe' date=' jaka wiocha...[/quote'] Kto następny się wypowie :) P.S - ale dalej zastanawia mnie kwestia przymocowania. Czy podczas ostrej jazdy nie spadne :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 heheh ja tez bym takie cos chcial sobie zrobic ale nie zeby kupic za 60 zl kawalek wlosow, ma ktos jakis plan jak to samemu odwalic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 No 60 zł to przesada. Ale moim zdaniem całkiem to fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 No 60 zł to przesadaZgadzam się z Tobą, cena jest troszkę duża. Ale z drugiej strony, to jest gadżet mający fajnie wyglądać, a takie rzeczy nigdy nie są tanie :).Przyznam jednak, że irokez znajduję się na mojej liście (daleko, oj daleko...) zakupów :buttrock:.... Zaraz po moto, kasku, rękawicach ..... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 mi się bardziej podobają motocyklowe kapcie ale one kosztuja jeszcze więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 i wogole do takiego irokeza trzeba dokupić kask na crossa bo w zwykłym to nie wygląda tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Kto następny się wypowie mnie tez sie podoba. jak juz se kupie kask i reszte to moze se skombinuje taki bajer. Czadzik musi byc :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi