bronx Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 obawiał bym sie o możliwe skutki poznania drugiej strony naszej podłej natury przez pewne osoby :P ). Heh zastanawiałem się czy czasem nie z tego powodu tak szybko zeście sie z sywlka pozbierali :) och syneq syneq jak mysmy juz ze szramerem sie obracali tos dopiero co buzie wycieral z mleka :P i nie zwalaj tu na sesyjne ino powiedz ze bahama niedostepny jest dla ciebie :P Zbychu no przeca termin mammy 22-23 kwietnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmmmmmm 22-23... moze byc ciezko......... ale nie mówie nie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmmmmmm 22-23... moze byc ciezko......... ale nie mówie nie............A tu zaraz wyjazd nad Balaton....... Kasę trzeba zbierać! Rybol wątpliwa sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 powiedz ze bahama niedostepny jest dla ciebie Ty Bronx bo zaraz tam do tej Bargłówki przyjade i Cie do porządku doprowadze :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 bahamka chcialbyc cycku jeden :)ale juzes tak wuzdany jest ze chyba , tzn na pewno sie nie skusze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Czolem! Nie, jeszcze nie bylem Lutego nie ma! Pozdrawiamjak nie jak tak :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 hmmmmmm 22-23... moze byc ciezko......... ale nie mówie nie............no tak cnoty z pastera siem wyłamujom???? :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Bardzo mi przykro ale już dziś wiem, że niestety ale na Ryb...ola jestem zmuszona pojechać jako plecaczek :cry: W tej powalonej Polsce, żeby zapisać się na egzamin potrzeba 2 miesięcy, także do czasu wyjazdu zdać pewnie zdam ale nie dostanę jeszcze prawka :buttrock: Można pojechać bez prawka ale niestety mam świadomość, że nie daj Boże coś by się stało (tfu, tfu, tfu), to zabiorą mi prawko na auto a wtedy mogłabym się zwolnić bo prawko to moja praca :( Także szukam chętnego, który zabierze zabiedzonego plecaczka z Wrocka na orgię w Rybolu (no chiba, że Prot zmieni zdanie i jednak mnie weźmie) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja Cie wezme 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 W rewanżu za pamiętną odwózkę w bagażniku zapraszam na tył BigSister :buttrock: nie ma problema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Bardzo mi przykro ale już dziś wiem, że niestety ale na Ryb...ola jestem zmuszona pojechać jako plecaczek :cry: W tej powalonej Polsce, żeby zapisać się na egzamin potrzeba 2 miesięcy, także do czasu wyjazdu zdać pewnie zdam ale nie dostanę jeszcze prawka :buttrock: A kiedy masz termin na egzamin?? Bo na wydanie prawka nie czeka się długo - u mnie trawło to 2 tygodnie.Poza tym jak już będziesz miała egzamin zdany, to przecież można już jeździć. Popytaj się może jakieś zaświadczenie mogą ci wydać, że masz prawko? pzdr i nie łam się, może się uda@starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 O jejku teraz to będę mogła przebierać :mrgreen: . A może każdy kilometr z kim innym pojadę :oops: . Dziękuję Wam bardzo, jak mnie Dziadzia Prot nie zabierze to na pewno z propozycji skorzystam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Też planuje Rybnik i tez mam wolne miejsce z tyłu ale niestety do wygodnych nie nalezy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 W rewanżu za pamiętną odwózkę w bagażniku zapraszam na tył BigSister nie ma problema. Krasnal Ty tam lepiej Brody pilnuj :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Kasiu:) może w takim razie będzie trzeba sie zaopiekować Twoim GS-em:P Jak coś to się pisze :mrgreen: Krasnal Ty tam lepiej Brody pilnuj Razz Very HappyFakt... niech tym razem nie gryzie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi