Skocz do zawartości

ryb...ol?

broda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

obawiał bym sie o możliwe skutki poznania drugiej strony naszej podłej natury przez pewne osoby :P ). Heh zastanawiałem się czy czasem nie z tego powodu tak szybko zeście sie z sywlka pozbierali :)  

och syneq syneq jak mysmy juz ze szramerem sie obracali tos dopiero co buzie wycieral z mleka :P

i nie zwalaj tu na sesyjne ino powiedz ze bahama niedostepny jest dla ciebie :P

Zbychu no przeca termin mammy 22-23 kwietnia :)

Bardzo mi przykro ale już dziś wiem, że niestety ale na Ryb...ola jestem zmuszona pojechać jako plecaczek :cry:

W tej powalonej Polsce, żeby zapisać się na egzamin potrzeba 2 miesięcy, także do czasu wyjazdu zdać pewnie zdam ale nie dostanę jeszcze prawka :buttrock:

Można pojechać bez prawka ale niestety mam świadomość, że nie daj Boże coś by się stało (tfu, tfu, tfu), to zabiorą mi prawko na auto a wtedy mogłabym się zwolnić bo prawko to moja praca :(

Także szukam chętnego, który zabierze zabiedzonego plecaczka z Wrocka na orgię w Rybolu (no chiba, że Prot zmieni zdanie i jednak mnie weźmie) :oops:

Bardzo mi przykro ale już dziś wiem, że niestety ale na Ryb...ola jestem zmuszona pojechać jako plecaczek :cry:  

W tej powalonej Polsce, żeby zapisać się na egzamin potrzeba 2 miesięcy, także do czasu wyjazdu zdać pewnie zdam ale nie dostanę jeszcze prawka :buttrock:  

A kiedy masz termin na egzamin?? Bo na wydanie prawka nie czeka się długo - u mnie trawło to 2 tygodnie.

Poza tym jak już będziesz miała egzamin zdany, to przecież można już jeździć. Popytaj się może jakieś zaświadczenie mogą ci wydać, że masz prawko?

pzdr i nie łam się, może się uda

@starte