bronx Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zimer napisał: obawiał bym sie o możliwe skutki poznania drugiej strony naszej podłej natury przez pewne osoby :P ). Heh zastanawiałem się czy czasem nie z tego powodu tak szybko zeście sie z sywlka pozbierali :) och syneq syneq jak mysmy juz ze szramerem sie obracali tos dopiero co buzie wycieral z mleka :P i nie zwalaj tu na sesyjne ino powiedz ze bahama niedostepny jest dla ciebie :P Zbychu no przeca termin mammy 22-23 kwietnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmmmmmm 22-23... moze byc ciezko......... ale nie mówie nie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 PGR napisał: hmmmmmm 22-23... moze byc ciezko......... ale nie mówie nie............A tu zaraz wyjazd nad Balaton....... Kasę trzeba zbierać! Rybol wątpliwa sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 bronx napisał: powiedz ze bahama niedostepny jest dla ciebie Ty Bronx bo zaraz tam do tej Bargłówki przyjade i Cie do porządku doprowadze :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 bahamka chcialbyc cycku jeden :)ale juzes tak wuzdany jest ze chyba , tzn na pewno sie nie skusze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 zbyhu napisał: Czolem! Nie, jeszcze nie bylem Lutego nie ma! Pozdrawiamjak nie jak tak :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Cytat hmmmmmm 22-23... moze byc ciezko......... ale nie mówie nie............no tak cnoty z pastera siem wyłamujom???? :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Bardzo mi przykro ale już dziś wiem, że niestety ale na Ryb...ola jestem zmuszona pojechać jako plecaczek :cry: W tej powalonej Polsce, żeby zapisać się na egzamin potrzeba 2 miesięcy, także do czasu wyjazdu zdać pewnie zdam ale nie dostanę jeszcze prawka :buttrock: Można pojechać bez prawka ale niestety mam świadomość, że nie daj Boże coś by się stało (tfu, tfu, tfu), to zabiorą mi prawko na auto a wtedy mogłabym się zwolnić bo prawko to moja praca :( Także szukam chętnego, który zabierze zabiedzonego plecaczka z Wrocka na orgię w Rybolu (no chiba, że Prot zmieni zdanie i jednak mnie weźmie) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja Cie wezme 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 W rewanżu za pamiętną odwózkę w bagażniku zapraszam na tył BigSister :buttrock: nie ma problema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Kaśka napisał: Bardzo mi przykro ale już dziś wiem, że niestety ale na Ryb...ola jestem zmuszona pojechać jako plecaczek :cry: W tej powalonej Polsce, żeby zapisać się na egzamin potrzeba 2 miesięcy, także do czasu wyjazdu zdać pewnie zdam ale nie dostanę jeszcze prawka :buttrock: A kiedy masz termin na egzamin?? Bo na wydanie prawka nie czeka się długo - u mnie trawło to 2 tygodnie.Poza tym jak już będziesz miała egzamin zdany, to przecież można już jeździć. Popytaj się może jakieś zaświadczenie mogą ci wydać, że masz prawko? pzdr i nie łam się, może się uda@starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 O jejku teraz to będę mogła przebierać :mrgreen: . A może każdy kilometr z kim innym pojadę :oops: . Dziękuję Wam bardzo, jak mnie Dziadzia Prot nie zabierze to na pewno z propozycji skorzystam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Też planuje Rybnik i tez mam wolne miejsce z tyłu ale niestety do wygodnych nie nalezy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Cytat W rewanżu za pamiętną odwózkę w bagażniku zapraszam na tył BigSister nie ma problema. Krasnal Ty tam lepiej Brody pilnuj :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Kasiu:) może w takim razie będzie trzeba sie zaopiekować Twoim GS-em:P Jak coś to się pisze :mrgreen: Cytat Krasnal Ty tam lepiej Brody pilnuj Razz Very HappyFakt... niech tym razem nie gryzie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi