Prot Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 No wiesz bahama... trudno co zrobić ... jak musisz Chyba nie wie co robi ... posadzimy go pomiędzy Astarte i Burkiem :twisted: :mrgreen: na caluteńką noc ... :) P.S. A co z Burkiem, bo nie widzę na liście ? Mojej ulubienicy nie będzie ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 No wiesz bahama... trudno co zrobić ... jak musisz Chyba nie wie co robi ... posadzimy go pomiędzy Astarte i Burkiem :twisted: :mrgreen: na caluteńką noc ... :) Bahama już był w Rybniku' date=' więc wie co go czeka i nadal chce jechać... WARYJAT :lol: P.S. A co z Burkiem' date=' bo nie widzę na liście ? Mojej ulubienicy nie będzie ? :roll:[/quote']Niemożliwe 8) Jak Burka nie będzie to ja nie piję!! :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Jak Burka nie będzie to ja nie piję!! No to piknie skoro Astarte tak postawiłaś sprawę, połączę się z Tobą w bólu i też nie będę pić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Bahama już był w Rybniku' date=' więc wie co go czeka i nadal chce jechać... WARYJAT [/quote'] nawet wczesniej niż Ty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Bahama już był w Rybniku' date=' więc wie co go czeka i nadal chce jechać... WARYJAT [/quote'] nawet wczesniej niż Ty :)A czy ja stwierdziłam coś innego... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Dobra szmaty dość spamu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 No wiesz bahama... trudno co zrobić ... jak musisz Chyba nie wie co robi ... posadzimy go pomiędzy Astarte i Burkiem :twisted: :mrgreen: na caluteńką noc ... :) Jest jeden problem - wątpie żebym z Astarte wysiedziała w jednym miejscu dłużej niż 10 min :lol: :P P.S. A co z Burkiem' date=' bo nie widzę na liście ? Mojej ulubienicy nie będzie ? :roll:[/quote'] Pewnie' date=' ze będe :mrgreen: Dopisać mnie do listy jak taka w ogóle już jest :) Niemożliwe 8) Jak Burka nie będzie to ja nie piję!! :twisted: 8O to Ty tak potrafisz? :lol: ;) Dobra szmaty dość spamu :mrgreen:Pidżi a Ty co, spać nie możesz? ;) P.S. Zróbcie coś żeby już kwiecień był :mrgreen: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 No wiesz bahama... trudno co zrobić ... jak musisz Chyba nie wie co robi ... posadzimy go pomiędzy Astarte i Burkiem :twisted: :mrgreen: na caluteńką noc ... :) Jest jeden problem - wątpie żebym z Astarte wysiedziała w jednym miejscu dłużej niż 10 min :lol: :P Nie wiem czy bym wysiedziała dłużej niż 5 minut... taka natura już 8) Burku mój kochany' date=' a ty :roll: Niemożliwe 8) Jak Burka nie będzie to ja nie piję!! :twisted: 8O to Ty tak potrafisz? :lol: :) No ba... ;) Ja mam SILNĄ wolę... wytrzymałabym aż do rozpakowania się i przebrania, a potem... :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja mam SILNĄ wolę... wytrzymałabym aż do rozpakowania się i przebrania' date=' a potem... [/quote']Mogę to potwierdzić po PGR-owisku :mrgreen: Pidżi a Ty co' date=' spać nie możesz?[/quote']Rozmyśla o Rybolu :) Pewnie' date=' ze będe[/quote']Bez Ciebie i Astarte to ta impreza by się wcale nie odbyła :) Poza tym coś mi ostatnio obiecałyście także musicie dotrzymać słowa i stawić się w pełnym dwuosobowym składzie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Pewnie' date=' ze będe[/quote']Bez Ciebie i Astarte to ta impreza by się wcale nie odbyła Poza tym coś mi ostatnio obiecałyście także musicie dotrzymać słowa i stawić się w pełnym dwuosobowym składzie Tak jest psze Pani :twisted: Zawsze i wszędzie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 No wiesz bahama... trudno co zrobić ... jak musisz Chyba nie wie co robi ... posadzimy go pomiędzy Astarte i Burkiem na caluteńką noc ... Bahama już był w Rybniku' date=' więc wie co go czeka i nadal chce jechać... [b']WARYJAT[/b]A kto tu jest normalny.... :mrgreen: Wpisac mnie na liste straconych (tudzież stoczonych..) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Laski rozumiem, że Wy robicie osobną imprezę za płotem :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Laski rozumiem' date=' że Wy robicie osobną imprezę za płotem :?: 8)[/quote']Oczywiście... :lol: Tylko się zastanawiam co cię skłoniło do takiej interpretacji naszych postów :) (przecież tak się kryłyśmy z naszym zamiarem)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jasnowic cy co.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Nie wiem czy bym wysiedziała dłużej niż 5 minut... taka natura już 8) Burku mój kochany' date=' a ty :roll: [/quote'] :lol: Jak by mnie do czegoś przywiązali to może... :roll: Bez Ciebie i Astarte to ta impreza by się wcale nie odbyła Poza tym coś mi ostatnio obiecałyście także musicie dotrzymać słowa i stawić się w pełnym dwuosobowym składzie Tak jest psze Pani :twisted: Zawsze i wszędzie... :) Podpisuje się pod tym obiema rękami :twisted: :mrgreen: Laski rozumiem' date=' że Wy robicie osobną imprezę za płotem :?: 8)[/quote'] Troszkę by Wam było nudno bez nas :) P.S. A niech któryś napisze że nie :twisted: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi