Skocz do zawartości

Lancuch RK 520S0 E - kto mial z nim stycznosc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko co do tego lancucha, jest on dedykowany miedzy innymi do nsr 125. Czy ma on spinke czy jest zakuty ? Drugie pytanie moze ktos go uzytkowal i moze mi cos o nim powiedziec. Trzecie pytanie czy ma jakies uszczelnienie. Czwarte pytanie moze polecacie inny lancuch do nsr :D.

Siema, ja mialem ten łańcuch. Jest on zakuty, ale dołączają spinkę wiec mozna rozłączyć i potem spiąć sobie jezeli nie chcesz zdejmowac wahacza. Zrobilem nim jakies 2000km i nie narzekałem, nie wyciągnął sie, chociaż może to jednak za krótko żebym mógł określić czy dobry itp. Jest w larssonie DID też do nsr - kumpel miał dida - różnica była tylko... w cenie :D.

pzdr - kilu

• 1 miesiąc temu...

Ok lancuch jest fabrycznie zakuty. Nie wiem czemu nie dodaja ogniwa ze spinka 8O , tylko jedno ogniwko ktore ma jakby miedziane te bloce. Nie wiem czy to jakos sie zakuwa czy na jakiej zasadzie to dziala ?? Bo zadnej spinki do tego nie ma. Nazwa tego ogniwa to RIVET TYPE, moze ktos sie z tym spotkal ?

Mam taki łańcuch w GS500 na zębatkach PBR przód i Larsson tył.

Zestaw zrobił już 16 tys km i jeszcze ze cztery zrobi do wymiany.

Bez zastrzeżeń.

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Nie to odpada nie chce mi sie sciagac wahacza. A na jakiej zasadzie to sie zakuwa ?? Trzeba miec do tego jakas maszynke czy mozna innym sposobem ?? A moze wiecie czy w larssonie mieliby ogniwo ze spinka do tego lancucha wtedy nie byloby problemu ?

pozdro

[ Dopisane: Piątek Luty 24, 2006 6:10 pm ]

A wiec tak jak kupujecie ten lancuch to producent leci troche w rogi bo dodaje tylko zakuwke, jak chcecie zapinke to doliczcie sobie jeszcze 10 zł bo tyle kosztuje. I najlepiej odrazu przy zamawianiu lancucha powiedzcie ze zamawiacie tez zapinke zeby potem nie czekac

pozdro