trajka66 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 bo ogór albo jawka to najgorsze chłamy No niewiem czy najgorsze chlamy, super maszyna do nauki. Jezdziles takim klasykiem ? No przerabialem wiekszosc sprzetow ze stajni romet :). I stwierdzam ze do nauki to moze sa ok, ale nie ma co sie oszukiwac ze to nie sa cuda techniki. Takie refleksje przychodza jak sie juz posmiga na czyms normalnym (bez stresu czy dzisiaj dojade czy bede pchać). A romety na pewno darze duzym sentymentem kilka lat na nich przesmigalem, nauczylem sie solidnych podstaw, ale i tak do chłamy ;). A simek to juz wyzsza technologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 za te pieniadze mozesz szukac charta sam mam takie cos i nie narzekam (tylko trafic na dobrego trzeba) praktycznie nic w nim nie robię lac benzyne i jezdzic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Dokładnie też stawiam na charta Ja swojego dostałem za darmo od jakieś babci (przechodziłem se ulicą i spytała czy chce niezłe nie) więc wziąłem dokupiłem papiery i mam charcine za 200zł,a najlepsze było to że on miał oryginalny przebieg 100km!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 bo ogór albo jawka to najgorsze chłamy No niewiem czy najgorsze chlamy, super maszyna do nauki. Jezdziles takim klasykiem ? No przerabialem wiekszosc sprzetow ze stajni romet :D. I stwierdzam ze do nauki to moze sa ok, ale nie ma co sie oszukiwac ze to nie sa cuda techniki. Takie refleksje przychodza jak sie juz posmiga na czyms normalnym (bez stresu czy dzisiaj dojade czy bede pchać). A romety na pewno darze duzym sentymentem kilka lat na nich przesmigalem, nauczylem sie solidnych podstaw, ale i tak do chłamy :D. A simek to juz wyzsza technologia. Taka jest prawda. Ja zaczynalem od jawki i nigdy jej nie zapomne, swietny sprzet do nauki, ale nie ma co sie oszukiwac :D Do simsona nawet nie ma porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Simki to są simki, niemiecka technologia, tak samo jak by porównywac MZ z wską(nie chodzi mi o Etezetki) tylko o te starsze modele i i trak byly to cuda techniki w porównaniu do Wski Polskiej. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Do simsona nawet nie ma porownaniaJesli chodzi o wyposazenie i wykonanie to wiadomo, ale osiagi dobrej jawki sa bardzo zblizone do simsonowskich! (mialem to i to to wiem :D ). Pozatym ten wygląd Jawki Skuter jest nie zastapiony i ten odglos blach napier*alajacych o siebie...ahhhh :mrgreen: Ja swojego dostałem za darmo od jakieś babci (przechodziłem se ulicą i spytała czy chce niezłe nie) więc wziąłem dokupiłem papiery i mam charcine za 200zł,a najlepsze było to że on miał oryginalny przebieg 100km!!!!no to ladnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 ja rowniez mialem;]Dimson ma troche lepszy moment..lepsze sprzeglo i gaznik;]ale jawka naprawde byla bardzo dobrym motorowerem mialem jezdzilem na 13 zebatce jechala mi cos nieco powyzej 60 na godzine ale naprawde mogla by miec jeszcze jeden bieg i by pociąglo spokojnie;]Wtedy bylem mlody i nic sie nie bawilem wszystko bylo zlozone na standart tak jak byc ma ;]pozdrawiam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Jest zima dozbieraj te 300zł przez zime i za 1000 juz moze simsona jakiego wyrwiesz albo jakas inna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ta tylko ze jak wynajdzie te 300jeszcze to bedzie ljuz sezon a w sezonie cena motocykli znacznie rośnie... Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 5zł dziennie przed 2 miesiace i ma równe 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 tylko skad wziac te 5zl dziennie :mrgreen: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 tzn.moze nie 5zeta dziennie ale 14 stycznia mam urodzinki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Za tą kase radził bym Ci kupić rometa charta poniewasz jest lepszy od ogara a kupisz go w podobnej cenie co ogara lub dozbieraj na simsonka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ja kupiłem RD 80 MX z papierami do remontu za 600zł + 100zł za tarcze i spręzyny sprzęgła i klocki hamulcowe. Koleś jeździł na rozpuszczalniku i rozwaliło łożysko na korbowodzie. Jak bys poszukał to znalazłbys jakąs japonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 bo ogór albo jawka to najgorsze chłamy No niewiem czy najgorsze chlamy, super maszyna do nauki. Jezdziles takim klasykiem ? No przerabialem wiekszosc sprzetow ze stajni romet :evil:. jawka ze stajni romet bardzo ciekawe zjawisko masz moze zdjecia chetnie bym cos takiego kupił bo chyba mało tego było skoro jeszcze nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi