Thomaszek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Z ta kasa bym kupil jawke za max 300-400zl i reszte wlozyl w zrobienie jej na cudo (nie WT tylko stan fabryka). Jak sie znasz (lub np. Twoj tata) to zrobisz za to Jawke lepsza od wielu simsonow... Vmax 70 km/h chyba Cie zadowoli :evil:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 skąd jestes?? jak z okolic zielonej gory to moj kolega ma mtx80 za 700zl ci sprzeda, na chodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ten mtx z papierem??bo mi chodzi tylko o full legal!Opisz go i poradzcie mi czy ta maszyna jest fajna moicna itp.(przesiadam sie z ogóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 bo ogór albo jawka to najgorsze chłamy No niewiem czy najgorsze chlamy, super maszyna do nauki. Jezdziles takim klasykiem ? No przerabialem wiekszosc sprzetow ze stajni romet :D. jawka ze stajni romet bardzo ciekawe zjawisko masz moze zdjecia chetnie bym cos takiego kupił bo chyba mało tego było skoro jeszcze nie spotkałem Ale Ty masz problemy :lol: , kazdy jakos wiedzial o co chodzi. Jak tak bardzo Cie to boli to dopisz sobie "i od czechosłowakow" pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja mam simka do remontu z papierami jakby co, za 800 oddam [ Dopisane: 30-12-2005, 14:52 ]nie no za taka cene... niema papierow przednia lampa dziala a tylniej niema ale jak sie dogadacie to ci zalozy, przygotowana do nmalowania, a silnik pali od kopa, mocny, szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 bez papierow napewno nie chce bo mam zamiar bardz oduzo po miescie latac i wogole po okolicy.A simson ma jezdzi i ...wogole opisz najlepiej na gg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja za ta kase bym kupil charta albo MZ 150 ( ale to juz nie motorower :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Jawka i polskie motorki bardzo odbiegają jakosciowo od Simsona. Moj kolega ma Ogara 200 z silnikiem jawki zrobil 1000 i dwa razy rozpolaiwal silnik cały czas coś się psuło. Ja zrobiłem 3000 bez zadnego remontu a reszte kilometrow przejechal byly wlasciciel. Za 700 kupi sie juz Simsona do remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja Zrobilem okolo 11 tys raz zmienając tlok ;] Heh jak wiekszosc wie moj simson łagodnie traktowany nie byl:PNajgozej dobijaly go treningi na gumie nieraz po 2 godziny z krotkimi przerwami:PW sumie zawiodl mnie raz od kapitalnego remontu..Jadąc do dziewczyny zdechla mi swieca..Tak chodzil caly czas :) pozdrawiam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja zrobilem na simsonie 15 tys km i nie robilem zadnego remontu! I mysle ze jeszce drugie tyle zrobie :) A poza tym simson jest dosc wygodny, i moze sie podobac 8) Mocy tez ma wiecej niz romet i jawki :twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja zrobiłem 3000 bez zadnego remontu a reszte kilometrow przejechal byly wlasciciel. A ja zrobilem kur** 2km i sie rozpadl. Jawka rulez simson śmierdzi j*b** szwabów Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 no to ktos ci ladna mine wcisnal enduromax i nie zwalaj swojej glupoty na szwabow , tez ich nie lubie ale "simki fajne sa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Co do Simson to zalezy duzo w jakim stanie go kupisz ja kupilem za 1000 i wloze w niego 1500 ale oplacalo sie bo bede mial simsona w idelanym stanie wrecz nowego. Za 700 zlotych jak ktos kupi simsona lub inny motorek (oprocz jawek i rometow bo za ta cene jest w bdb stanie) to musi sie liczyc z pozniejszym remontem. Enduromax simsony sa bdb motorkami tylko ty trafiles na takiego w zlym stanie. Ale popatrz w tych latah co byly simsony produkowane to zaden inny motorower nie mial lepszego wyposazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ale popatrz w tych latah co byly simsony produkowane to zaden inny motorower nie mial lepszego wyposazenia. mowisz o wszystkich motorowerach ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja zrobilem na simsonie 15 tys km i nie robilem zadnego remontu! I mysle ze jeszce drugie tyle zrobie Razz A poza tym simson jest dosc wygodny, i moze sie podobac Cool Mocy tez ma wiecej niz romet i jawki Twisted Evil Pozdro Spoko Tylko nie wiem czy miales modyfikowany silnik tak jak ja ;]W Jednorazowo prze 2 miesiace co dziennie robiles 100KM i czy twoj simson tak latal na kole i dostawal po dupie jak muj:P:Ppzdr ale no nic nie mowie ja zminialem polskie tloki:P bo przy mojej jezdzie niemieckich sie kupowac nie oplacalo:P;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi