Dariusz L Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Gdziekolwiek czytam , nikt nie zaleca nalewania więcej niż podaje serwisówka .Wydaje mi się że to jest dobry sposób na zwiększenie progresji przedniego zawieszenia w niewielkich granicach. Dla przykładu : gsx 600 f - 499 ccm a gsx 750 f -513 ccm w lagę ,według serwisówki.A to ten sam motocykl tylko silniejszy o 14 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Chyba trochę kolego przesadziłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ;) a jak sprawdzic poziom oliwy moto ma stac na stopkach czy moze na 2 kolach bo musze w moim klocku zobaczyc bo ja odkrece korki to sprezyny wyskocza :/ i przod siadzie chyba Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 raczej na stopkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 ..." nie ma sensu z powodu zbyt dużej elastyczności sprężyny zrobionej z gównolitu a nie stali sprężynowej"....Czy to oznacza że wszystkie fabryczne sprężyny w motocyklach (myslę przede wszystkim o japońcach) są zrobione z tego właśnie "gównolitu" ?Wiem że profesjonalne, progresywne sprężyny są droższe niz standartowe, ale czy jest aż tak źle z japończykami że robią sprężyny ze zwykłej nie spręzynowej stali ? Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi