tomekkula Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 czy simson s51 wejdzie do forda fiesty z położonymi siedzeiniami tylnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Spokojnie najwyzej przednie kolo wyjmiecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Trzeba bedzie zdjąć koło chyba że ci sie uda go pod kątem położyć to wtedy niebedzie konieczne zdejmowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Jakis czas temu widzialem foty jak pakowali ete do Czinkola. To simek do fiesty wejdzie na 100 %, tylko pewnie kolo wymontowac i luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ja MZ 150tke na lezaka złozylem do Fiata Tipo jak stanela na trasie dalego odd domu tylko ze wystawala kawalek z bagarznika(kawalek tylnego kola) Pozdro! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 czy simson s51 wejdzie do forda fiesty z położonymi siedzeiniami tylnymi?to zalezy czy w calosci czy tez w cześciach!!! :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 no wolałbym w całości jedynie przednie koło :D niewiem czy to jakaś różnica w wielkości ale chodzi mi o fieste 3 drzwiową :Di jeszcze takie pytanko ma ktoś fotki simsona w kolorze zielony metalik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zielony metalik??To nie jest napewno orginal wiec kolorów moze byc baaaaardzo wiele, pozdro! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 no właśnie więc jak ktos ma fotki to niech przesyła (chodzi mi o ciemny kolor)czyli mówicie że simson bez problemów wejdzie do 3 drzwiowej fiesy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Nie wiem jak simson, ale ja przywiozłem z niemiec yamahe thunderace w trzydżwiowym golfie 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 ja w uno przewozilem charta (troche wieksze od simsona ) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 A ja charta wpakowałem bez problemu do 3.drzwiowej astry... zmieścił się praktycznie tylko w samym bagażniku, z tyłu na siedzeniu leżało tylko koło tylnie :D Tyle tylko, że sporo rozkręcania było... praktycznie na części pierwsze :D No ale normalnie też by dało spoko radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ja Suzuki Rg 80 wiozłem w polonezie bez odkręcania koła.A simson jest troche mniejszy wiec powinien wejść a jak cos to kawałek bedzie wystawał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 A ja zapomnialem napisac moj "rekord". Nsr 125 w citroenie XM kombi, odkrecone tylko lusterko !! Weszla rowniutko na styk :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ja w skodzie fabii kombi przewiozłem na stojaco simsona tylko była kierownica opuszczona nadół i to wszystko a i jeszcze kierunki opuszczone tak na wszelki wypade a no i z tyłu jeszcze jechały 2 dorosłe osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi