EnduroMax Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 pozatym za stary jestem na wyniki jakieś.Oj bez przesady :)wyniki zawsze można uzyskaćNp. Adam Badziak nauczył się jeździć motocyklem w wieku 17-18lat ;) W endurko co niedziela z chłopakami można pośmigac i w grupie zabawa jest przedniaOoo też bym tak chciał ale troche u mnie z kim nie ma ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Np. Adam Badziak nauczył się jeździć motocyklem w wieku 17-18lat Smile Ale on ma dużo pieniążków a to baaaaaaaaardzo pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Gratulacje Strzałku Kawki.Powiesz mi za ile poszedł KTM?.Jak nie chcesz oficjalnie pisać to wal na gg lub pw.Thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Gratulacje Strzałku Kawki.Powiesz mi za ile poszedł KTM?.Wymienili sie SX za KLX'a z kolega ;) . Jednak 2T to jest cos' date=' to ma cos w sobie [/quote']Oj ma ma :)Moja dt super tuning cie zrobi Zanim ona ma kogos zrobic to najpierw Ty ja zrob :mrgreen: ( po swietach tloczek si? ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Noo Strzałek gratuluje 4T wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Niech ci sie dobze jezdzi :) Skandynawskie maszynki nie sa uparte i latwo pozwalają oderwać przednie kolo od ziemi ;) Juz to widze tylko niech zima przejdzie ;) ;) ;) GRatulacje lucas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksenonn Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Gratulacje :) Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi. ..naprawdę. .. aż czasami ciężko ich wyprzedzić! !! :) Motorynka, Ogar 50, Jawka, Mz Etz 251E, Honda Cr 125, Ktm Exc 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Gratulacje przyjemnej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi