wowo Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Gdzie kupię tylnią lampę LED do SRADa 2001r.Chciałbym też tylnie wypełnienie nadkola - spód zadupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Ja mam na ledach lampę z Louisa - dedykowana do Ducati Monster. Nie wiem czy mają też do srada...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 A da się kupić taką lampę LED na 6V? Czy działa ona na 6V? Bo pasowała by mi taka od Monstera właśnie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Hmm, zadaj pytanie w Mechanice, tu może przepaść...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi