Robuś1 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Aloha ! Mam takie marzenie żeby zorganizować coś na styl Bielawy ale u nas w Poznaniu ............ :D Kto mógłby pomóc ewentualnie udzielić jakichś wskazówek w celu realizacji przedsięwzięcia ( można by dodać pokazy freestylu itp .)Sądzę że także jakieś konkursy . których Intermotors może być sponsorem :!: :!: Może teren przy Bułgarskiej ew. inne propozycje pzdr. Robuś :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Fajnie by bylo cos takiego obejrzec u nas. Bulgarska jednak moim zdaniem na pewno odpada - za malo miejsca, za duzo slupow itp. itd. Lepiej jakies lotnisko. Mozna sie dogadac z ekipa Zasady i zrobic na Bednarach, wymarzona miejscowka. A jak nie wyda to pas jest jeszcze w Kakolewie k. Grodziska, ale nie wiem kto jest wlascicielem. BTW - podobno ekipa ze scigacz.pl jest bardzo mocno zainteresowana zrobieniem w przyszlym sezonie cyklu wlasnie tego typu imprez, kilka edycji w roznych miejscach Polski. Cos na ksztal Kryterium freestyle, ktore legalnie jednak nie doszlo do skutku. Moze warto by sie bylo z nimi skontaktowac i polaczyc sily? Trzymam kciuki w kazdym razie :D Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Pomysł ok. chyba nigdy w poznaniu czegos takiego nie było - trzeba to zmienić:D :D Nie moge sobie tylko wyobrazić jakoś takiej impry w Poznaniu-może dlatego że nigdy takiej nie było.Ale wspolnymi siłami coś wymyślimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 W tym (albo ubiegłym) roku miało być juz coś podobnego - połaczonego z wyścigiem dragów i wyszła strasznie zbita dupa. Z tego co pamiętam juz chyba nawet bilety zdążyli sprzedać...Robert prześledź archiwalne wątki o co tam chodziło, żeby ew. nie powielić błędów, które wtedy spowodowały, że impreza nie wypaliła.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Pomysl dobry z realizacja troche gorzej - jednak jak zabiora sie do tego powazni ludzie to sukces murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Aloha ! ( można by dodać pokazy freestylu itp .) pzdr. Robuś :lol: jak to dodać? fristajl to przeciez esencja tej imprezy. a pomysl super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Wiatm JA sie pod tym podpisuje obydwoma rekami :lol: Nawet jesli nie kupie nowego sprzeta to przyjade moja cbr tylko kola wymienie ;) Moze nie wiele potrafimy Ziut ale serce do tego mamy ;) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Całkiem niezły pomysł.Mam nadzieje, że imprezka dojdzie do skutku. W ramach mozliwości chętnie pomoge.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wiatm JA sie pod tym podpisuje obydwoma rekami ja też póki co pozostaje nadzieja że nie skończy się na planach ale firma posiadająca takie plecy jak INTERMOTORS powinna podołaćMoze nie wiele potrafimy Ziut ale serce do tego mamy ja nie będę sobie robił wstydu to może chociaż fajne fotki ustrzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 piekna sprawatrzymam kciuki, bo przyjadę na pewnoPOWODZENIA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Chętnie bym przyjechał obejrzeć, jeśli coś takiego zorganizujecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 ja równiez sie pod tym pomysłem podpisuje obiema rękami i nogami........ i jeszcze łapki mojego psa i kota dorzuce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Moze nie wiele potrafimy Ziut ale serce do tego mamy no jeszcze tylko umiejętnosci i zdjęcie blokady by sie przydało ja nie będę sobie robił wstydu to może chociaż fajne fotki ustrzelę a myslisz ze my to niby co tam bedziemy robic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 też jestem za:)jak już dojdzie do skutku nasze marzenie może niewiele,ale przynajmniej noclegami dla kilkunastu osób pomóc mogę...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 i jak tam pomys festiwalem?? widze ze troszke ucichlo?? Mam nadzije ze to nie koniec tego pomyslu.:evil: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi