viperPL Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam. Wie ktoś może gdzie kupie żaróweczke 1.7W do zegarów w CBR? Oczywiscie chodzi mi o zamiennik, oryginalna to koszt 15 zł /sztuka :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Też nie mogłem dostać tycj żaróweczek i pozmieniałem je chyba na 3W :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 O takich wymiarach znalazłes te 3W ? Szukam tego wszędzie , i nikt takiej żarówki nie ma. Od samochodów 1,2W są zbyt małe. Dostępne są LED`y z rezystorkiem w takim rozmiarze, aczkolwiek niebieskie i bardzo słabo świecące. Też nie mogłem dostać tycj żaróweczek i pozmieniałem je chyba na 3W Jak sie sprawdzają 3W ? nie "bija" w nocy po oczach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Wymiarów nie pamiętam. Kupiłem całe pudełeczko, na pierwszej lepszej stacji. Wszystko jest wporządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Wymiarów nie pamiętam. Kupiłem całe pudełeczko' date=' na pierwszej lepszej stacji. Wszystko jest wporządku.[/quote'] Jeśli możesz to zerknij na opakowanie i napisz jaki rodzaj trzonka one posiadają. Czy jest to W2x4,6d ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Inter Cars. http://www.sklep.intercars.com.pl/ (Pelna Oferta --> Nadwozie/Karoseria --> Oswietlenie --> Zarowki --> Zarowki deski rozdzielczej) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 ja w vfr mam nawet 5W :mrgreen: tez mi sie poprzepalaly oryginaly i stwierdzilem, ze nie bede sobie zalowal :D swieci dobrze, nie daje po galach, balem sie, ze kolor zblednie, ale zostal ladny zielony, lepiej widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi