Luca Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 A tego to nie wiem jak się demontuje u ciebie siedzenie. U mnie jest zamek na kluczyk, ten sam co do stacyjki i nie trzeba nic odkręcać. Co do luzów zaworowych to faktycznie jakieś spore. U mnie fabrycznie było 0,10 ssący i 015 wydech a niektórzy nawet ustawiają oba na 0,05mm i są zadowoleni ze zmniejszenia drgań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memolek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam powiem ci szczeze ze nie widze u siebie zadnego zamka do otwierania siedzenia jest tylko ten po prawej stronie niby do podwieszania kaskujak bede regulowal zawory to dam na 0.10 0.15 a w ktorym miejscu masz ten zamek do siedziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 (edytowane) Z lewej strony, umiejscowiony w plastikowym boczku pod siedzeniem. Jak nie widzisz to znaczy, że nie masz bo nie sposób tego nie zauważyć. Twoje siedzenie musi być mocowane w inny sposób. Edytowane 11 Grudnia 2009 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) [...] Jakiś wpływ też chyba ma synchronizacja gaźników ale nie wiem czy aż tak było by to odczuwalne w nagrzewaniu się wydechu. [...] Z tego co się dowiedziałem, to ten sprzęt, na szczęście, ma tylko jeden gaźnik. Ustawienia takie jak w Hondzie Rebel. Witam chlopaki te dwie sruby trzymajace przednie siedzenie gdzie sie znajduja,chyba trzeba sciagnac boczne pokrywy od filtra powietrza i akumulatora u mnie instrukcja podaje 0,15 0,20 luz na zaworach to chyba za duzo na motocykl chlodzony plynem jezeli chodzi o budowe to moto to wejdzcie na moj profil na naszej klasie tam sa zdjecia mojego moto Przemyslaw Gałązka Wałbrzych dzieki za zainteresowanie Przemek :crossy: Wejdź sobie na stronę YUKIMOTO. Tam mają serwisówki z rysunkami co i gdzie do ściągnięcia. Cały motocykl jest tam rozrysowany. Nasze sprzęty są inne niż twój. Po pierwsze nie są chłodzone cieczą. Regal Raptor skręca trochę inne motocykle niż Jinlun czy Lifan. O takie drobiazgi nas nie pytaj, bo my widzieliśmy Regala jedynie na fotkach w necie. Edytowane 15 Grudnia 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memolek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Lefthandy sorry ale moj motocykl ma 2 gazniki kazdy Raptor 250 i powyzej ma 2 gazniki dzieki za odpowiedz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memolek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam nawiazalem wrescie kontakt z chlopakami w hiszpani jakos sie dogadujemy moze tam sie cos dowiem ale dalej bede z wami i bede prosil o wasze rady nasze motocykle az tak bardzo sie nie roznia pozdrawiam i zycze wszystkim Zdrowych i wesolych swiat Bozego Narodzenia Przemek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Czekaj, jest chyba ktoś kto ma taki sam lub podobny sprzęt włąsnie od YUKIMOTO. Znajdziesz go na forum chińskich motongów: http://www.klub-chinskich-motocykli.pl/forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam wszystkich jestem tu nowy chcialbym sie przedstawic mam na imie Przemek jestem z Wałbrzycha i posiadam od paru dni Regala-raptora DD250E-9B pozdrawiam wszystkich Część Przemku, Jeśli będziesz potrzebował manuala do HondyRebel 250 to mam skany pdf-owe (język angielski). Ja mam Jinluna 250 i wiekszość z tej instrukcji (naciąg łańcucha, luzy zaworów, czym smarować łańcuch itp) sprawdza się idealnie jeśli chodzi o silnik i osprzęt również. Mogę ci na priv-a wysłać (poszczególne rozdziały w oddzielnych pdf-ach) tylko jest to dość duże (poszczególne rozdziały mają po 10MB). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memolek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dzieki CJT7 byłbym zobowiazany pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzieki CJT7 byłbym zobowiazany pozdrawiam Przemek Poszło na twoją skrzynkę mailową... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memolek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 dzieki doszlo wszystko chodzi zarejestrowalem sie na ta stronke (forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiking002 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Panowie nie wydaje Wam się, że wdepnęliście w gówno, a teraz wstyd Wam sie do tego przyznać? Przecież problem za problemem macie... Chinskie to Chinskie,ale jestem zadowolony z mojego motorka,tani w exploatacji w sam raz do pojezdzenia po miescie,na trase uzywam yamaha r6 ale to inny przedzial,.Ciezko tylko do Chitumy kupic sportowe tlumiki :banghead: ,reszta bez problemow mimo to ze skladaja te cuda zolte male lapki,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Yo! A jak tam przebiegi Waszych sprzetow? Ktorys wykrecil juz 30-40kkm? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiking002 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Yo! A jak tam przebiegi Waszych sprzetow? Ktorys wykrecil juz 30-40kkm? Pozdro Tylko 1 300 km na chinczyku, na r ce 12 800 km z tym ze musze stwierdzic ze na scigaczu bardziej sie mecze podczas jazdy,przede wszystkim kregoslup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ktorys wykrecil juz 30-40kkm? Dokładnie 32500 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi