Vlaad Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zima, szaro, mokro, nie za bardzo da się pośmigać. Za to można popatrzeć jak śmigają inni. Po dźwięku silnika wydaje mi się, że filmy kręcone były z VFR-ki 8) :lapagora: . Jest tego dużo, więc życzę przyjemnego oglądania:http://www.roadmc.com/default.asp?pub=0&sub=6&labb=US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Vlaad, zapodaj linka do tematu z fimami w motocyklach, albo do .. sam nie wiem - podróży. Niestety nie wiem, co jest na tych filmikach, bo komp mi sie wiesza. Tak więc musiscie mi podpowiedzieć co zrobić z tematem :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Tak więc musiscie mi podpowiedzieć co zrobić z tematem :-). PawelSzczerze mówiąc, można podpatrzeć sposób śmigania po winklach i wychwycić błędy jadącego na motocyklu, dlatego wrzuciłem do "Szkoły...". Jeżeli przenosić to do "Sport, naked.....". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...light=turystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towik Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 niewiecie ile około ile na godzine jadą 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi