S16 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Cały czas sie zastanawiam nad zmianą sprzetu z fazera 600 nas 1000!!! mam nadzieje ze wasze rady mi pomogą Jakie są róznice w masie ,prowadzeniu ,szybkosci,spalaniu i ogólnych kosztach(nie chodzi mi o ceny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Myślę, że różnice pomiędzy tymi dwoma motocyklami są istotne. Dotyczy to każdej cechy, którą wymeniłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Praktycznie, oprócz wyższej ceny, i takich samych kosztów (nawet spalanie będzie podobne) to wszystko na + Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 wczoraj oglądałem 1000 i wydaje mi sie o wiele większy niz 600 , powiedzcie cos o prowadzeniu ,czy tez jest taki zwinny i lekki ? Ale jak zobaczyłem te dwa okrągłe światła tylne to decyzja juz zapadła :D musze go miec :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 powiedzcie cos o prowadzeniu Bike nazwal Fazera 1000 w tescie porownawczym jako "ultimate road bike", a to zobowiazuje. Jezdzilem Fazerem 600, prowadzi sie swietnie. tysiaczek na pewno nie jest w tym gorszy. W wyzej wspomnainym tescie Fazera wygrala z VFR 800,a to o czym swiadczy. Osiagnal jedna z najwyzszych srednich predkosci na trasie testowej w historii pisma. Jak tylko bede mial wystarczajaco kasy, to kupuje kilo fazera, o wedlug mnie sprzet jest idealny 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja jestem zachwycony tym sprzetem i wydaje mi sie ze ceny polecą w dół jak nowy 1000 pojawi sie na rynku wtórnym,ale i tak nie jest tak źle na niemieckich portalach mozna znaleźć 2002rok z małym przebiegiem za 5000e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 He he he, ja dopiero zakupiłem Fazera 600, ale z pewnoscią następna będzie litrówka :P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 He he he, ja dopiero zakupiłem Fazera 600, ale z pewnoscią następna będzie litrówka :PI sie nie chwalisz :?: :?: Gratulacje! I czekam na blizsze info+fotki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Praktycznie' date=' oprócz wyższej ceny, i takich samych kosztów (nawet spalanie będzie podobne) to wszystko na +[/quote'] Mi się jednak wydaje, że koszty jazdy 1000 są wyższe niż 600. Samo spalanie w 1000 będzie w granichach 8 l, 600 zadwololi się 6 litrami. 2 l na 100 km hmm. Po 10 000 tyś koszt paliwa będzie wyższy o 800 PLNów. Nie jestem przeciwnikiem 1000, chcialbym zauwazyć, że kupno 1000 ponsi za sobą jakieś konsekwensje. W tym przypadku będą to większe koszty podczas codziennej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Zeby nie zaczynac nowego tematu bo po co skoro chce tylko zapytac czy ktos ma jakies filmiki z fazerem 600 lub jego dzwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Hej, Ja mam filmik. Czy ktoś zna adres serwera, na który mógłym sobie coś wrzucić i póxniej dać linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 hmm n ja tez nie wiem jak to zrobic z tym filmem.. a wiecie moze w ktorym nr. ŚM był test jako uzywany moto własnie FAZERA 600 jezeli ktos ma wdzieczny bym był za skana :) POZDROwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi