peter Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam wszystkich Dzis przejechalem sie NSR,Silnik byl juz cieply, kiedy zchodzila z obrotow zgasla.Odpalilem ale na ssaniu, bez ssania nie chciala jechac(moze by pojechala ale z wyzszych obrotow), przy niskich obrotach na jałowym biegu przy dodaniu gazu muliło ja i gasla ale w miare trzymala te 2 tys i przy zchodzeniu na nizsze tez gasla, Mam zamiar zmierzyc kompresje podejrzewam ze strzelil pierscien,I tu pojawia sie moje pytanie czy to moze byc cos innego jak brak kompresji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Na poczatku sprawdz czy masz zupe w baku, bo takie objawy to masz jak Ci sie benzyna konczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Trajka ma rację, a jeśli zupa jest to sprawdź układ paliwowy od kranika zaczynając na czyszczeniu gaźnika kończąc. Jeśli się uda, to jeszcze załóż sobie filterek paliwa. JAk nie to szukamy przyczyny dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 :D zupa jest spoko dojechalem do domu jeszcze jakis 1 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 To sprawdzaj układ paliwowy - możliwe że jakieś syfy ci się dostały - zdarza się. Lepiej to na początek niż niepotrzebnie silnik rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Spoko dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 zobacz membrany czy sie nieposklejaly albo coś :D Ale to mi wygląda na brak paliwa ;]Jak bys mial nawt malą kompresje to nie powinna gasnąc na malych obrotach chyba ze az sa przedmuchy i wypieprza mieszanka w wydech tak jak mial kolega raval W tzr To juz nie bylo sily nowy tlok i pierscienie poszly w ruch :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Juz wszytko dobrze Dzieki wszystkim :D Zapowietrzyl sie tylko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi