Kaśka Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Bardzo prosimy o podanie konkretnego terminu. Jeśli będzie taka możliwość czasowa (niestety praca i uczelnia) na pewno zawitamy z Protem. Bardzo chciałabym pogadać z mistrzami instruktorami :P bo na wiosnę przede mną egzamin, a im więcej rozsądnych rad tym szanse zdania większe. My oczywiście katamaranem bo za zimno i zbyt daleko poza tym nie posiadamy odpowiedniego sprzętu. Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 czy Tomkowe motocykle będą do dyspozycji ??Wiem że tw'tka bedzie na 100%A co z xt225 to nie wiem.... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 A juz myslałem, ze nie wystawię Domiego z ciepłego garażu :P jak termin dopasuje to przyjade, daleko nie mam ;-) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Olsen już tu defetyzm sieje że nic nie wypali :D Nie ma bata! Na grupe młodych można liczyć! :P A co do tego co powiedział Paweł o górce - nie wolno jej łagodzić! Trzeba ją powiększyć!!! :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 i "S"kę poszerzyć żeby zaprzęg wjechał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Podajcie termin bo muszę wolne załatwić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 KML ostatnio przegapiłeś to teraz chcesz nadrobić, co? :D I dobrze! :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 A ja niestety swoim pojazdem nie przybęde bo importer malossi oznajmił mi że tłok do mojego zestawu przywiezie na początku lutego :/No własnie a jak z terminem?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Proponuję termin: 14 stycznia. Pasi?Program imprezy:- sylwetka na siedząco i na stojąco, - praca dłoni na kierownicy - palce,- praca nóg - stopy,- hamowanie na granicy blokowania przedniego koła i celowe blokowanie,- pokonywanie zakrętów na okrągło, - celowe wprowadzanie maszyny w uślizg boczny - powerslide,- reagowanie na niezamierzony uślizg - jak się zdąży...- ósemka Kulika na czas - porównanie efektywności jazdy na okrągło i uślizgami - obalamy mity,- przeciwskręt w terenie,- zawody w kategorii open na naszym pseudotorze terenowym, będzie wesoło,- górka Abrahama, w razie pytań o taktykę i technikę, zadawać je Pawłowi Borucie:http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...ight=mnie+gleba Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ooo no to będzie się działo.Termin powinien pasować bo warszawa i okolice ma ferie od 16 stycznie.Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 jaaaa, zawody na torze :twisted: :twisted: :twisted: . to może bez kosza przyjade... :mrgreen: . stane w szranki z forumowiczami ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ja też postaram się być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogorov Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 No ja myśle że bym wpadł razem z EnduroMax'em :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 qrka! juz sie ciesze, ale program terenowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Paweł, załatw jakiś sprzęt do testowania - może być nawet chiński! Po takim dniu będziesz miał kompleksową i wiarygodną opinię użytkowników... a i może będzie okazja aby "niezmotocyklowani" mieli szansę popróbować (no nie będę maleństwa z Pawła pieleszy wywlekał...!) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi