ZIGGI Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A czy to można potem zaspawać normalną spawarką? - migomatu niestety nie mam.A co ze zwężonym wlotem do cylindra? P.S.Reszta pytań ciągle aktualna. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 a wie ktos jaką MTX 80 ma max moc i moment obrotowy? i do ilu max sie wkręca? bo mój tylko do 7-8tys i przerywa wtedy... sądze ze to jakas blokada albo na module albo moze gdzies w magnecie? pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 A czy to można potem zaspawać normalną spawarką? - migomatu niestety nie mam.A co ze zwężonym wlotem do cylindra? P.S.Reszta pytań ciągle aktualna.Ja w MTX nie robiłem nic z dyfuzorem tylko załozyłem inny tłumik na końcu (tłumik własnej roboty) i moto dostało takiego kopa ze kazdy kto na nim jezdził nie mogł uwierzyć! Tłumik był przelotowy i ma wiekszą srednice rurki. Mam go do sprzedania za jakeis 60zł satysfakcja gwarantowana. http://w1.bikepics.com/pics/2006%5C09%5C18...681930-full.jpg niewyraznie ale troche go widac. nie jest brzydki :D Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreda14 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Mam takie pytanie czym różni się mtx 50 i mtx 80 oba chłodzone powietrzem?? Czy ramy są takie same ? Czy mtx 80 ma tylko inny cylinder, wydech oraz gaźnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazieL Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Gawron, ten twój tłumik będzie pasował do MTX 80?? a np do yamahy DT 80 bedzie pasowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ja w MTX nie robiłem nic z dyfuzorem tylko załozyłem inny tłumik na końcu (tłumik własnej roboty) i moto dostało takiego kopa ze kazdy kto na nim jezdził nie mogł uwierzyć! Tłumik był przelotowy i ma wiekszą srednice rurki. Mam go do sprzedania za jakeis 60zł satysfakcja gwarantowana. http://w1.bikepics.com/pics/2006%5C09%5C18...681930-full.jpg niewyraznie ale troche go widac. nie jest brzydki :icon_mrgreen:Tlumik pomaga wiele owszem ale dyfuzor tez , sam sie o tym przekonalem teraz mam przelotowke i odblokowany dyfuzor i moto idze jak marzenie jak sie porzejechalem za pierwszym razem to mnie zagielo jaka ma moc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Chciałem jeszcze zapytać o tylną oponę: Ktoś mi tu powiedział, że do mtx 125 powinna być 110/80/18. Taki rozmiar jednak ciężko trafić. Znacznie częściej znajduję 110/90/18. Czy to są duże różnice tak faktycznie? Jaką największą oponkę mogę założyć na tył? P.S.Mowa oczywiście o kostce. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Drugi wymiar to wysokosc oponki :icon_mrgreen: Mozesz i 90 zalozyc ja tak w DT mialem i bylo spx :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Chciałem jeszcze zapytać o tylną oponę: Ktoś mi tu powiedział, że do mtx 125 powinna być 110/80/18. Taki rozmiar jednak ciężko trafić. Znacznie częściej znajduję 110/90/18. Czy to są duże różnice tak faktycznie? Jaką największą oponkę mogę założyć na tył? P.S.Mowa oczywiście o kostce. mysle za jak bys zalozyl 120/80/18 to by bylo jeszcze dobrze ja mam taka i moto daje rade, nie wiem czy wejdzie wieksza ale mozliwe ze moto bedzie mulic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Gawron, ten twój tłumik będzie pasował do MTX 80?? a np do yamahy DT 80 bedzie pasowal?nie mam kompletnie pojecia... wiem tylko ze poasuje do kazdego mtx 125 i wiem na 100% ze temu modelowi podnosi moc a jak by było przy 80ccm.. tego nie wiem :icon_mrgreen: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Mam pytanie ile tak naprawde ma mocy honda mtx 125r bo nie wiem jedni mowia ze 25 inni ze 20 a jeszcze inni ze 30 :icon_mrgreen: chodzi mi o w pelni odblokowana. Prosze o informacje Edytowane 22 Października 2006 przez ,ichal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja też o to pytałem nie raz i dowiedziałem się tylko tyle, że 24 to jest standard.Dobrze zrobiona i odblokowana ma chyba szansę dać 30. A co do opon:Mam szosówkę 110 i ona przyciera mi tłumnik :icon_mrgreen: Ktoś mi powiedział na forum, że 110 to jest max bo szersza nie wlezie w wahacz. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 No wlasnie to ja juz nie wiem, mam w pelni odblokowana i chcialbym udzielac pewnych informacji jak ktos mnie zapyta" ile to ma koni";p? zreszta dla samej satysfakcji tez :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk87 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Witam!!Jakiś miesiąc temu kupiłem Honde mtx 50(ciecz) za 400zl.Mam pytanie?1.Czy istnieje możliwość zamontowania cylindra od mtx 80??2.Ile zębów powinna mieć zębatka przednia?? Edytowane 28 Października 2006 przez Patryk87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Nie nie ma mozliweosci zalzoenia cylindra od 80cmm,pasuje na sruby ale kanaly przelotowe wystają po za karter a konretnie wyzlobienia w nim i miejsce na uszczelke.Ilośc zebow z przodu to 15-14 zalezy od roku.Mtx 125R ma 23-24KM pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi