pawe707 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam, mam pytanie czy do hondy mtx 80 r podejdą jakieś aluminiowe koła ?i czy jak zmienie lagi z r II to moge założyc tarcze czy trzeba jeszcze coś kombinować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek2538 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam w jaki sposób oblokować modul w mtx 80? na czym polega taka modyfikacja trzeba coś odlutować czy dolutować czy kupić jakiś specjalny? bardzo prosił bym o informację. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawe707 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 `` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam, mam pytanie czy do hondy mtx 80 r podejdą jakieś aluminiowe koła ?i czy jak zmienie lagi z r II to moge założyc tarcze czy trzeba jeszcze coś kombinować ?Ja jak miałem MTX 125 ro założyłem do niego obydwie felgi od CZ 125 bo właśnie były aluminiowe. Te stalowe co są fabrycznie kompletnie nie nadają się do jazdy w terenie bo się gną. Szukaj obręczy aluminiowych o takim samym rozmiarze jak masz i żeby ilość szprych była taka sama Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybcia7253 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 witam ma ktoś większy gaźnik w swojej hondzie mtx bo mam honde mtx wiatrołap 80/115cc i mam gaznik o gardzielu 20 i kręci mi max 7-10tys./obr. Moduł mam od hondy ns1 jakiś sportowy cdi racing jaki by było najprościej wpakować do nie gaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur17711 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Cześć poszukuje licznika do Hondy MTX 80 R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoManiakCbr Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Joł! Mam problem z moją Hondą MTX 80 R2 (1989r). Pewnego dnia, gdy jechałem, zobaczyłem nagły wzrost temperatury, jak się później okazało, płyn z chłodnicy mi wyciekł. Odkręciłem osłonę od spodu silnika i tam jest wężyk od zbiorniczka wyrównawczego (chyba) i z niego cieknie ten płyn. Lałem wodę i w pewnym momencie przestało cieknąć (gdy zakręciłem chłodnicę). Zapaliłem silnik i nadal nie ciekło, znaczy kropiło, i gdy wkręcałem go na obroty zacynało lać się ciurkiem. Co się mogło stać? Proszę, pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Zalezy jak tam jest rozwiązany korek zbiorniczka wyrównawczego. B400 miał dopływ i odpływ na jednym korku, jeśli się przekręciło wężyki to ciśnienie wypychało płyn wyrzucając go z chlodnicy przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur17711 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witam, mam problem z odpalaniem na zimnym silniku mojej Hondy. Jak jest ciepła to pali od kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 próbowałeś w ogóle zrobić cokolwiek czy czekasz aż ktoś wyjmie talię tarota i wywróży odpowiedź ??ssanie sprawne ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur17711 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Tak sprawne, po prostu nie mam pojęcia co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 generalnie jeśli chcemy żeby ktoś pomógł przez internet to podajemy na maksa szczegółów , nie daje to gwarancji że ktoś pomoże ale zwiększa szanse to po pierwsze........ po drugie miałeś kiedykolwiek jakiś motocykl czy to twój pierwszy ?? to ja zadam milion pytań na które jeśli odpowiesz to daje cień szansy że ktoś ci pomoże......1.jak wygląda problem z paleniem ?? pali i gaśnie , nie pali , strzela ?? rozumiem że zimna pali tylko na popych tak ??2.jak wygląda świeca po nieudanych próbach odpalania ?? sucha mokra ?? 3.stało się nagle , dzieje się od kupna ?? 4. coś próbowałeś już robić naprawiać ??5. skąd wiesz że ssanie sprawne ? 6. moto w orygniale , czy jakieś przerabiane , tuning ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur17711 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Moj pierwszy motocykl. 1.nie gasnie i tak na popych odpalam2.mokra3.stalo sie nagle4.nie bo za bardzo sie nie znam na tym5.lapie obroty jak trzymam ssanie 6.oryginalDobra juz niewazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur17711 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ile jest wart Mtx 80 chłodzony ciecza z papierami zarejestrowany, pali od kopa, napęd juz by sie przydalo wymienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 ja dałbym 2 tys jeśli zarejestrowany jako motorower , jeśli jako motocykl mniej.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi