michoa Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 nie muszą się pokrywać i o niczym to nie świadczy Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 a czy wiecie może czy MTX 50 ma światła : Długie , Krótkie ? Czy może ma same długie bo ja na przełącznikach LIGHTS mam H(pozycja górna - świecą długie) i Zamalowana kropkę(pozycja dolna - nie świeci nic ) Przełącznik jest dwu pozycyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 musi mieć krótkie to jest wymóg homologacji a mtx 50 była dopuszczona do ruchu.....któs poprostu coś napaprał w instalacji .... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 dlaczego mój numer Vin jest złożony tylko z 11 cyfr i liter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Bo VIN nie zawsze ma określoną ilość liter i cyfr. Ilość powodów jest za duża zeby wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ale mi nie chodzi o to że jest 11 cyfr a reszta to są litery tylko chodzi mi o to że jest łącznie 11 znaków.kolega ma yamakasi 50 i jego VIN ma 17 znaków, inny ma Keeway Hurricane 50 i jego VIN też ma 17 znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 a ja miałem w ogarze VIN złożony z 7 samych cyfr i co mam się powiesić :D ?? dziwne masz pytania :D jeżeli VIN na ramie zgadza się z VINem w dowodzie to po co szukać dziury w całym ?? nie ma reguły ile musi być cyfr ...... u mnie w skuterze jest 17 w yamaszce 11, w tico 17 w hondzie nie wiem :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarPix Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam,potrzebuje schematu instalacji do Hondy mtx80 (powietrze) jezeli ktos by miał to prosze o odpowiedź,najlepiej zeby kolorami bylo to rozrysowane,wtedy spokojnie sobie poradze z podłaczniem. Z góry dzieki z pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 czy jest jakiś sposób oprócz rozcinania gruchy żeby się dowiedzieć czy jest w środku siatka ta która tłumi spaliny?dyfuzor ma byc pusty czy pełny bo jedni pisza że ma być pusty a inni pisza że straci wtedy moc?czy jeśli bym kupił silnik od mtx 80c to czy muszę kupić jeszcze wydech od mtx80c czy mogę przełożyć z 50s (na zdjeciach te wydechy wyglądają tak samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Mijal Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czesc!!Mam takie pytanie: gdzie jest miejsce na linke od prędkościomierza w silnikiu w Hondzie mbx 80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 czy linka gazu która pękła po przejechaniu niecałych 300 kilometrów może być uznana za towar wadliwy fabrycznie?pękła mi znowu linka gazu w moim mtx 50s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 gdzie jest miejsce na linke od prędkościomierza w silnikiu w Hondzie mbx 80? w mtxie ślimak jest w przednim kole -to nie simson że w silniku :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Mijal Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Czy ktoś z Was próbował innnych tłumików do Hondy MBX 80 (LC)? Jeżeli tak, to proszę o poradę jaki tłumik kupić i założyć. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez Mateusz Mijal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Mam takie teoretyczne pytanie co mi jest potrzebne na swap-a silnika(jakie dodatkowe części) MTX 125 (chłodzony cieczą) do MTX 50s (chłodzony powietrzem).to jest tylko teoretyczne pytanie więc proszę nie piszcie że się to nie opłaca albo że po 20 km sie rozwali.prosze o rozsądne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 To nie opłacalne dlatego, że większy silnik albo nie wejdzie w ramę albo rama nie wytrzyma wzrostu mocy. Po za tym potrzebna jest cała i to dosłownie cała elektryka z osprzętem i trzeba wpasować układ chłodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi