Damiano Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 IN w strone gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtxpszczyna Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam posiadam Hondę MTX 80r rok produkcji ok. 1984` chłodzona cieczą jeszcze z okrągłom lampą. I mam problem otóż czy któryś z użytkowników posiadający mtx 80 ciecz/mbx 80 cieczmógł by mi podać pokolei jak złożone jest sprzęgło?, ponieważ poskładałem je i mam tak chodźby nie było sprzęgła, dociska ok. ale jeśli chodzi o wysprzęglanie to nie da się, tak jakby popychacz sprzęgła był za krótki. ps. cy popychacz składa się tylko z tego grzybka? czy równierz jest tam coś więcej bo niewiem czy mi nie wypadło ( sprzęgło jest 4 tarczowe) z góry dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Serwisówkę widziałem ze sto lat temu ale wydaje mi się, że powinna być kulka między dwoma popychaczami. Zmierz średnicę ale jeśli to jest system jak w DT to kulka ma 4,75mm grubości i można dostać w sklepie rowerowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtxpszczyna Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A mam jeszcze jedno pytanie na schemacie do mtx 50 podkłądnka z wycięciami na wałek jest zaraz za koszem, gdy próbuję tak to poskładać to sprzęgło się ślizga, kiedy jednak podkłądkę dam na koniec za seger to sprzęgło dociska wporządku i nic nie ślizga dlatego niewiem czy w mtx 80 inaczej się składa sprzęgło czy ja mam coś zepsute. link do schematu mtx 50: http://www.cmsnl.com/honda-mtx50rsf-belgium_model14510/partslist/E04.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysior103 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mam pewien problem... czy odpowietrznik przedniego amortyzatorach to to, co jest na zdjęciach i czy moge go zastapic zwykłym (za 50zł na alegro). problem jest w tym, ze podczas upadku w mojej hondzi mtx 80 jeden sie złamał i mam strasznie miekkie zawieszenie przednie... prosze o rady, ewentualnie gdzie moge dostac taki jak na zdjęciu? (zdjęcia) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb7c00bb3144c072.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c955a5f39f474745.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Tylko że tu masz normalny zaworek którym pompujesz powietrze do lag, jak założysz odpowietrznik z allegro to praca zawiasu sie nie zmieni i dalej bedziesz miał miękko ponieważ nie będziesz miał możliwości dopompowania powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysior103 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 a mogę gdzieś dokupić taki zawór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monte Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 siemka :) 3dni temu kupiłem sobie Honde MTX 125R. I mam takie pytanie co to jest i na czym polega "SYSTEM ATAC" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Two-stroke_power_valve_system#Honda_ATAC W dużym skrócie, takie cudo żeby moto jechało szybciej i nie miało muła na niższych obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Może mi ktoś podać wszystkie blokady w mtx 200r 87 i ich następstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Aras- Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam. Wiecie może gdzie mogę kupić tłok do hondy MTX 200 na drugi szlif??? Może być nawet używany! Bo jedynie znalazłem tylko w salonie hondy za 460 zł! a to troszeczke za drogo dla mnie:/. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 W polsce oprócz ASO nie do kupienia ...... poszukaj na ebayach czy zagranicznych stronach ale tak przeglądam i chyba tylko ASO ci zostanie.... Może mi ktoś podać wszystkie blokady w mtx 200r 87 i ich następstwa. z tego co ja sie orientuje one nie były blokowane....obrotomierz kręci przynajmniej do czerwonego pola ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 W polsce oprócz ASO nie do kupienia ...... poszukaj na ebayach czy zagranicznych stronach ale tak przeglądam i chyba tylko ASO ci zostanie.... z tego co ja sie orientuje one nie były blokowane....obrotomierz kręci przynajmniej do czerwonego pola ?? Właśnie nie wiem bo dopiero ją kupiłem i obrotomierz nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba18131 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam niema ktoś może górnej półki amortyzatora do MTX 125r?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Właśnie nie wiem bo dopiero ją kupiłem i obrotomierz nie działa. sprawdź vmax z innym motocyklem albo z gpesem jak masz niesprawny prędkościomierz Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi