michoa Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 takie cośhttp://allegro.pl/trzymak-opony-cross-enduro-rim-lock-1-85-i2581204539.html Ja raczej myślałem o tym żeby zmienić instalację tak aby światło było z akumulatora :) w 80c światło mijania/długie i pozycyjne tylnie są zasilane z alternatora bez żadnego regulatora napięcia (świecą jak w ogarze na wolnych obrotach żarówka się żarzy a dopiero na wysokich świeci ) więc już prościej się nie da....... nawet jakby miał stator 6v (w której chyba mt była instalacja 6v) to po prostu żarówki żmienić i dobrze kable podłączyć....... jak podepniesz światła do mikrego aku 4AH( w mojej 80c rocznik 82 był fabrycznie 4Ah taki wręcz idealnie sześciennego kształtu :D ) to uwalisz regel który nie wydoli prądowo i potem szybko zabijesz akumulator (żarówka przód ma 35wat/35wat 12v więc akumulator 4Ah bez ładowania jest w stanie ją zasilić przez ok 1h Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celfun Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Shinigami dzieki za info ale w moim miescie nie ma ASO Hondy, bylo by to 1 miejsce do ktorego bym sie wybral, zaklad dorabiajacy szprychy slabo to widze ale popytam i poszukam jeszcze. Światełko w Hondzie mtx jest fantastyczne u mnie na wolnych ledwo co widac, przez nie mialem pierwsza kontrole poniewaz pan wladza swiatla nie widzial :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam takie pytanie wiem że to może nie ten dział ale chodzi mi o wycene ile mogę wziąźć za moja Honde MTX50s data pierwszej rejstracji 1985rok.Zarejstrowana w Polsce na dwie osoby.przegląd do kwietnia 2014.ubezpieczenie do czerwca 2013.prosiłbym o napisanie ile mógłbym za nia wziąźć.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 już chłodzona cieczą ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie Honda jest chłodzona powietrzem przebieg 28700 km i nadal rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celfun Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ktory rok produkcji, a nie pierwszej rejstracji zalezy tez w jakim jest stanie wizualnym i technicznym pokaz zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) stan techniczny.Jak jest zimno (dziś rano u mnie 8 stopni celcjusza) to odpalił za 2 razem.Jak jest ciepły to pali od kopanumer ramy 82/6408 czyli produkcja chyba 82wersja AD04 .Lakier oryginalny tylko tam gdzie siedzenie zachodzi na bak to jest troche maźnięte czarną farbąopony Bridgestone z przodu(50%) i Michelin z tyłu (60%) Edytowane 3 Października 2012 przez freerider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 myśle że ok 2 tys zł nie więcej........... ja bym ją za tyle łyknął w sumie do jazdy po mieście zamiast skutera ale nie mam kasy i szybko nie będe miał chyba.. Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 miałem sprzedawać MTX a kupować Bete rr 50 ale spóźniłem się około tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celfun Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Za swojego mtx mozesz wziac od 1100/1200 do 1500 jezeli jest w dobrym stanie. 2000 tys to mozna za chlodzonego ciecza zadac. Na wiosne zamierzam sprzedac swojego mtx zdjecie jest gdzies w temacie ale przed sprzedaza wymienie wszystkie uszkodzone czesci tzn nadwoziowe i odam do lakierowania zeby kupujacy nie mogl sie przyczepic silnik igielka 2 tys km temu robiony remont wiec mysle ze za 1500 go wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a kwity ma ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 kwity?znaczy czy zarejstrowana ?tak jest ona zarejstrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freerider Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 czy moze mi ktos podac jakie wymiary ma miec klucz do magneta do MTX 50s bo bym sobie w szkole na warsztatach zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celfun Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) Czesc, moja Honda jest w trakcie remontu i postanowilem sprawdzic jej kompresje i tak sie zastanawiam ile powinna ona wynosic ( na zimnym silniku ) Honda jak sie okazalo jest to 80 o czym chyba poprzedni wlasciciel nie wiedzial. I mam jeszcze takie jedno pytanie czy przed tem tez w Niemcowni stosowali blokady a jak tak to gdzie one moga byc? Oczywiscie jest to powietrzak Edytowane 10 Listopada 2012 przez celfun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 dobra kompresja w 2T to zazwyczaj 10atm ale 9 też jest akceptowalne. Przy 8atm już będą starty w osiągach, przynajmniej ja miałem takie objawy. Blokady są ale nie wiem gdzie. Zazwyczaj to gaźnik, moduł i wydech ale co producent to inny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi