Przemek PbS Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Spojrzcie na zdjecie nr 5 w tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=75977685 czy te lagi tylko mi wydaja sie krzywe? P.s. z doswiadczenia wiem ze bardziej niz pewne jest to , ze ten tw jest po solidnym dzwonie , dziwne tylko ze nie posypaly sie zegary :roll: bo w moim Tw przy okazji poszly zegary.A ta manetka lewa to chyba Harisa dedykowana tylko do modelu trialway125 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Po czym sądzisz że on jes krzywy (poza tym ze napisane jest że moto po upadku) , bo ja nie umiem tego rozpoznać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 zdjecie nr 5 spojrz na lagi mi sie baardzo wydaja ze sa krzywe.. nie ze wykrzywione w banan czy cos tylko sie nie pokrywaja. Pozatym brak przedniego blotnika swiadczy razcej nie o 'tjuningu' tylko o watpliwej przeszlosci moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Też tak sądzę :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Też tak sądzę ?? Heh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Osobiście nic tam nie widze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 sam mialem tw i wime co mowie , od czego wgiecie na baku z lewej strony? Wpakowal sie w wrobelka :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Jest tez opcje ze byla ostro latana na torze bo efekty sa takie same (enduroboy wie o tym najlepiej :D - TS50 ). Ale ewidentnie widac ze sa wygiete lagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciora Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Też to widzę, ale na pierwszej fotce. Dzwona musiał zaliczć :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Właściciel motocykla chyba odwiedza forum, bo usunął tą piątą fotke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 usunął tą piątą fotke I zmienil opis... jesli niemasz co robic' date=' nudzi ci się - sam handlujesz motocyklami? i cierpisz ze ktos wystawia ponizej ceny gieldowej nie trac czasu na wysylanie maili czy glupich sms-ów ...jak to zrobil jeden z super allegrowiczów,[/quote'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilon 954 RR Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Sami jestescie pokrzywieni, he.. A jesli krzywe to co z tego? Jak przyjedzie jelen to kupi.. skoro ty zauwazyles to na zdjeciu to pewnie ciezko bedzie mu znalezc klienta. Ja bym na imadleje wyprostowal, he! Widzac krzywe lagi piszecie jakbyscie byli zgorszeni jak dziewice ktore zobaczyly pierwszy raz kutasa... Zycie... kilka chwil w warsztacie, pare stukniec mlotkiem i OGIEŃ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Widzac krzywe lagi piszecie jakbyscie byli zgorszeni jak dziewice ktore zobaczyly pierwszy raz kutasa... Zycie... :evil: cos mi sie wydaje ze wasze spory niedlugo znajda sie w oczyszczalni!!!nie wydaje mi sie ocena po przez jedna fotke byla obiektywna. jezeli jestes zainteresowany kupnem to zobacz to osobiscie albo popros kogos zeby to za ciebie zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi