hikor Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Z góry zastrzegam się, że nie jestem znawcą tematu. Wydaje mi się jednak, że SM powinno być na felgach ze szprychami. Kolega, który założył temat jeździ na razie w terenie. Nie wierzę, że po przeróbce na SM nie wyskoczy czasem do lasu a tu alufelgi nie bardzo bądą się sprawdzać. Moim zdaniem powinien założyć na dotychczasowe ustrojstwo felgi 17'' i dostosować przedni hebel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Kiedyś widziałem na allegri jakiś zestaw do LC4 i chyba były koła od jakiejść CBR. Ale i tak w grę wchodzi kupa przeróbek, jakieś tuleje itd. Dość skomplikowana sprawa, ale do zrobienia, Koszty znacznie mniejsze niż w przypadku zakupu oryginalnego zestawu SM http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75151658 Nie jest to tanie i z czesci od CBR ale zestaw do SX/EXC/LC4. To nie jest za duzo ?? Lipa ze nie jest napisane jakiej firmy sa felgipzdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Nie jest to tanie i z czesci od CBR ale zestaw do SX/EXC/LC4 Że niby z czego częsci??Akurat nieszczęśliwie pokazałeś jeden z najdroższych zestawów, jakie widziałem. Na allegro są profesjonalne, nowe zestawy po nieco ponad 4k.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Że niby z czego częsci??Akurat nieszczęśliwie pokazałeś jeden z najdroższych zestawów, jakie widziałem. Na allegro są profesjonalne, nowe zestawy po nieco ponad 4k.pzdrNie wiem z czego czesci, napisalem ze nie od CBR. Pokazalem taki jaki byl jedyny i wlasnie tez mi sie wydawalo ze drogo.Na ukcji sa jakies specjalne opony czy "przerobione" zwykle ? Ile kosztuja takie opony jak na zdjeciach w aukcji? Na allegro tez byly felgi Eciel-a, nie pamietam dokladnie ale 4 lub 5 tysiecy kosztowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Mam pytanie, jaką szerokośc mniejwięcej powinna mieć felga do SM, i czy jest jakaś sznasa że koła ze ściga będą pasowac do enduro (chodzi mi o srednice osiek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 jak by byl ktos zainteresowany to moge sprzedac dwie felgi wzmacniane ze szprychami i piasta do supermoto oczywiscie 17 info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 hmm zawsze zastanawialo mnie czemu do supermoto sa felgi 17cali ? czemu nie na przyklad 18cali ? i tak jezeli bym chcial tylko se po ulicach wiecej posmigac to czy przy kolach 19'' i 18'' jak zaloze jakies ladne oponki motor sie bedzie dobrze trzymal przy cieciu zakretow czy raczej to kiepski pomysl ? zaznaczam,ze to tylko do lajtowego polatania o czym swiadczy motor - dt50. jezeli bylo to sorki ale sie nie doczytalem,pozdro :( Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 hmm dobre pytanie 8) o tym nie pomyslalem ale chyba by sie gdzies jakas znalazla,a poza tym moze ktos wie jakie ma znaczenie wielkosc kol w supermoto ? Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco27 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jeśli chodzi o przeróbki na koła super moto to cos wiem na ten temat.Przerobiłem DR 350 Miałem dwa komplety kół SM i Orginał Wymagało to czasu i kasy Kupiłem piasty,potem felgi,znalazłem gościa który opszprychował koła i złożył je do kupy Ale efekt był,i fajnie sie jeżdziło ps mogę przesłać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi