wieczny student Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 to ja sie pierwszy w kolejce po tego TRX ustawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Jeśli w sezonie okaże się' date=' że z powodu wożenia pasażerki będę przeżywał katusze (jak na FZ/FZR) a moja pasażerka również będzie wzywała o pomstę do nieba' date=' to nie wykluczone, ze zainteresuję się zamianą czerwonej bestii na...[/quote'']co jest dość prawdopodobne (tak sobie myśle 8) ) wnioskując po wyglądzie tych siedzonek :roll: .... .oj tam...ja się wszędzie potrafię zmieścić,więc myślę,że i kanapa TRXa chętnie przyjmie moją pupę :Dgorzej może mieć Dziat za kierownicą z dodatkowym balastem....(ale przynajmniej tym razem nie trzeba będzie wymontowywać nóżki centralnej :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 witam :D gorzej może mieć Dziat za kierownicą z dodatkowym balastem....jak kocha ta wytrzyma, no nie :D szkoda że mam do was tak daleko, bo jak tak ostatnio obserwuje wasze poczynania to widze że całkiem fajne ludki w tej naszej stolicy zamieszkują 8) PS. to nie jest żadne wazeliniarstwo,po prostu w mojej mieścinie jestem (prawdopodobnie) jedynym motocyklistą :cry: , i chyba czuje się tu zbyt "wyalienowany"(taki zimowy mały dołek :D )POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 szkoda że mam do was tak daleko, bo jak tak ostatnio obserwuje wasze poczynania to widze że całkiem fajne ludki w tej naszej stolicy zamieszkują 8) Hehehe... ażebyś wiedział, że fajne lótki w Warszawie zamieszkją (zwłaszcza urodzeni Warszawiacy :D) [ Dopisane: Środa 14 Grudzień, 2005 ][oj tam...ja się wszędzie potrafię zmieścić' date='więc myślę,że i kanapa TRXa chętnie przyjmie moją pupę :Dgorzej może mieć Dziat za kierownicą z dodatkowym balastem....(ale przynajmniej tym razem nie trzeba będzie wymontowywać nóżki centralnej :lol: )[/color'] MOJĄ, nie zapominaj o tym bo dostaniesz klapsa, a poza tym, jeśli TRX nie będzie mi pływać pod obciążeniem, to w tym momencie ratuje Cię jedynie miłość do mnie :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Dziadu a przewieziesz mnie??:-D Prosze! :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Dziadu a przewieziesz mnie??:-D Prosze! :D 5zł ew. mogę przyjąć zapłatę w naturze :twisted: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Dziadu a przewieziesz mnie??:-D Prosze! :D 5zł ew. mogę przyjąć zapłatę w naturze :twisted: Tak nisko mnie cenisz?? Przeciez nie zlisenie sie jak Ty na olsenowego Bandita :-D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Dziadu a przewieziesz mnie??:-D Prosze! :D 5zł ew. mogę przyjąć zapłatę w naturze :twisted: Tak nisko mnie cenisz?? Przeciez nie zlisenie sie jak Ty na olsenowego Bandita :-D Nie bardzo kumam o co Ci biega, to TY chcesz żebym Cię przewiózł, a TY masz mi zapłacić 5 zeta, za rundkę dookoła śmietnika pod 2OO, jeśli nie będziesz miał z czego oddać to pogadamy w kiblu o warunkach spłaty Twojego zadłużenia. P.S. Zapraszam publiczność, zwłaszcza posiadającą telefony z możliwoscią nagrywania plików video :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 jeśli nie będziesz miał z czego oddać to pogadamy w kiblu o warunkach spłaty Twojego zadłużenia. P.S. Zapraszam publiczność, zwłaszcza posiadającą telefony z możliwoscią nagrywania plików video Oj bedzie sie działo :P Tylko nie zapomnijcie sie w jakiś sposób zabezpieczyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wiem że kurde mam refleks szachisty ale daaawno do tego działu nei zaglądałem a Dziadu żeś nie podpisał że masz takie łądne moto :D Więc trochę opóźnione ale szczere :mrgreen: gratulacje !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi