jasiuniemowa Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Hej ziomki, dajcie rade co do nastepującej sprawy. Chcę zmienić lusterka w 535 bo oryginalne jakoś mi nie leżą, myślałem o tych: no ale szykuje mi się prosta kiera pod choinke :D myslicie że lusterką będą pasować??Oczywiście chodzi o estetyke. Jeśli zalatuje gejem to odrazu dementuje!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jeśli zalatuje gejem tnie możesz tak do tego podchodzićnajważniejsze jak Tobie odpowiadazdecydowałeś sie na prostą kierę więc takie lusterka to również indywidualność Twojej wizji własnej 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jeśli zalatuje gejem to odrazu dementujeNie rozumiem... :? Mam podobny ksztalt szkiel u siebie tyle ze z tylu mam takie fajne orzełki :twisted: Mnie tam sie podobaja :D No jesli musze sie do czegos przyczepic to ten napis niepotrzebny :roll: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 No właśnie jak sobie wyobrażam prostą kiere z tymi lusterkami to hmm sam nie wiem. W większości prostych k. widziałem lusterka małe i krótkie, no i mam dylemat, dlatego pytam. Jeśli chodzi o łączenie oryginalnej kierownicy z tymi lusterkami to jak najbardziej, tyle że prosta kierownica jakoś bardziej mi podchodzi niż normalna. Wiecie, niema to jak rady starych wyjadaczy... :D [ Dopisane: 06-12-2005, 23:06 ]Jeśli zalatuje gejem to odrazu dementujeNie rozumiem... :? Taki joke ;) [ Dopisane: 06-12-2005' date=' 23:08[/i'] ]Konik, czym czyściłeś te szprychy?? Wyglądają dobrze na maxa. [ Dopisane: 06-12-2005, 23:13 ] No to hyba już wiem jak to wygląda prosta kierownica z takimi lusterkami , a przynajmniej zbliżonymi rozmiarami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 nie polecam Virago jak sie domyslam nie jest ubrana skoro prosta kiedra i moim zdanie sa takiem małe łeski nie ppraktyczne ale wyglądowo fajne a virago 535 jest smukła wiec tak ja to widze, Kumpel miał przy ls 650 prostą i TAKIE wałsnie lusterka i niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Co do lusterka to też chcętnie bym zmienił, oryginalne są słabiutkie i ciągle się luzują. Natomiast nad prostę kierownicą to bym się mocno zastanowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Konik' date=' czym czyściłeś te szprychy?? Wyglądają dobrze na maxa.[/quote']Automaxem. Tu masz link bo pisalem o tym na forum: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=28501 . Ostrzegam jednak ze zabawy jest sporo. Co chodzi o lusterka to pytanie jak duze one sa? Bo ze zdjecia ciezko odczytac ;) Jesli nie za duze to IMHO ok.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 WitamJa w swojej Wdowce mam takie, zerknij do mojej galerii (link w podpisie).Ale faktycznie wiele w nich nie widac a jak jeszcze barczysty jestes to raczej wiecej tam Ciebie niz tego co za Toba... Ale ja nie narzekam... ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jeśli zalatuje gejem to :-D - dobre...ale wyskoczyłeś ... no ale skoro mam być szczery to do prostej kierały jakieś -ładne, customowe, nieduże, o fajnym kształcie - a nie te co pokazałeś ... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Do wdowy kombinacja pasuje jak najbardziej. [ Dopisane: 07-12-2005, 17:26 ]To chyba byłoby najlepsze rozwiązanie, tylko za cenę jednego takiego lusterka kupię dwa wcześniej wspomniane, nie chcę specjalnie ładować kasy w motocykl bo pod koniec sezonu mam zamiar go sprzedać. A dla studenta każda złotówka się liczy ;) [ Dopisane: 12-12-2005, 19:17 ]KUKNIJCIE TUTAJ http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...p=470019#470019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi