kratIjUK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja mam tigera (starszy model z przyciemnianą szybką) i potwierdzam - w nocy nic nie widać. A co do wytrzymałości kasku - na solidny to on nie wygląda. Jak sie jedzie to świszcze, piszczy, wieje itd. Ogólnie kask do d***P.SZamierzam go sprzedać wraz ze skuterem i kupić jakiś lepszy :( Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez kratIjUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja używam DRAGONA (cały czarny łącznie z szybką :) ) jednego z nowszych modeli nie wiem dokłądnie który ale jak na skuter jest spox no i cena nie wyrzuca z kapci (ok 75zł) :D Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Zajcikone Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Hmmm Ty "Zajciakone" chyba chcesz sobie postów nabic bo patrząc na forum wszystkie stre tematy poruszasz i dajesz jakies głupawe posty, raczej nic nie wnoszące:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja używam DRAGONA (cały czarny łącznie z szybką :biggrin: ) jednego z nowszych modeli nie wiem dokłądnie który ale jak na skuter jest spox no i cena nie wyrzuca z kapci (ok 75zł) :biggrin: To ten sam shit co tiger i nawet dziecku na rower bym tego nie założył.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Wlacze sie do tematu i zapytam co myslicie o tym kasku http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=122892287 ? bo potrzebuje cos takiego do posmigania se po lesie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Z pewnością Ci wystarczy, to nie są złe kaski.Odpowiedzi na takie pytania raczej szukaj w dziale co i jak kupić albo enduro/cross itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ja mam crossowy b-square Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 I jak sie sprawuje? masz jakis link gdzie taki sa? :biggrin: :buttrock: I jak sie sprawuje? masz jakis link gdzie takie sa? :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja mam fajny czarny firmowy kask szczekowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Hmmm Ty "Zajciakone" chyba chcesz sobie postów nabic bo patrząc na forum wszystkie stre tematy poruszasz i dajesz jakies głupawe posty, raczej nic nie wnoszące:/Dementuje :biggrin: takie gadanie to koniec świata chyba ty posty nabijasz każdy miał napisać jakiego kasku używa a ty sie czepiasz............... "To ten sam shit co tiger i nawet dziecku na rower bym tego nie założył..." Mi starcza... miałęm DT 80 miałem inny kask a teraz sfera i też co innego ... Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha90 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja narazie używam Tigera, i jest mi w nim wygodni, nawet jak sie mz250 do 115 rozchulałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 to chyba masz twarda glowe... ja bym sie bal :biggrin: ja upadlem na tigerze prrzy 30km/h (wpadlem w zarwana studzienke kan.) i sie porysowal tylko ale zmienie na nowy sezon kask raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi