Kamil07 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ale powiem że jadąc w kasu tiger przy prędkości jaką jechałem z kumplem na Cezecie 350 - ok. 120 km/h ja i on ( też w kasku tiger ) większych szumów nie słyszeliśmy i kaski nawet dobrze leżały - pełen luz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119967058 - co sądzicie o tym kasku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jakąś rewelacją to napewno nie jest ale kaski akira obiły mi się o uszy, że są dobre, a napewno lepsze od tornada/tigera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119967058 - co sądzicie o tym kasku ? Zapewne ten kask będzie lepszy od jakiegoś Tigera. No ale cena jest o 100zł. więcej.Kupuj najwyżej będziesz żałować :icon_razz: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Szczerze mówiac to jest coś takiego jak Tiger,Dragon lub jakiś inne H*ju muju.Za 200zł znajdź sobie lepszy kask . Za podobną kase możesz sobie kupić takie cos : http://www.allegro.pl/item120347855_kask_l..._bullet_lx.html lepiej dołożyć troszke więcej i kupic cos pożądnego :)Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witam. No kask Lazera to już na pewno będzie rozsądny zakup.Ale kominiarki nie dostaniesz do niego :icon_razz:. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 dlaczego niedostanie do neigo kominiarki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A kominiarka to po co ? Żeby w szyję nie wiało ? To mam taki golf polarowy co na narty zakładam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 dlaczego niedostanie do neigo kominiarki?? Dlatego, że Pan z aukcji wyraźnie napisał: "Dla pierwszych 2 klientów kominiarka W KOMPLECIE !!!" O to mi chodziło :icon_razz: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 to już wiem............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A kominiarka to po co ? Żeby w szyję nie wiało ? To mam taki golf polarowy co na narty zakładam :biggrin:Oj nie... zupełnie sie pomyliłes... ;) Ona jest poto, że jak dresiarze na dużych scigaczach podginaja tablice rejestracyjne i kradną paliwo na stacji, to zeby ich kamery nie rozpoznały... :) :) A tak szczerze, to własnie, żeby było ciepło w dekiel, bo przeciez czapki nie ubierzesz zbytnio pod kask, a kominaira fajna sprawa... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A ja sobie takie cudo sprawiłem :) http://allegro.pl/item115274136_115274136.html Dokupie jeszcze może szybke czarną, albo lustrzanke i będzie gites majonez ;) Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja bym sobie ciemnej nie kupił, może minimalnie przyciemnioną... :) To jest bład... Jadąc w nocy jest naprawde koszmarnie... ;P Miałem, teraz już nie mam... HEHE Poszła w mak, ale szczegół, teraz bede szukał jakiejś jasnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Tak samo jak kolega wyżej napisał,nie kupuj czarnych szybek,w tej chwili mam takaw kasku i jest Ciemno w nocy w niej jak w "dupie u muszyna",więc radze kupic jasną(nie przyciemnianą),bądź lustrzaną chodź nie wiem jak ona się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kx gutek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam motorowerowcow i nie tylko :icon_exclaim: jakich kaskow uzywacie ? prosze o podanie marki i komentarza ;) przyda mi sie przy zakupie helmu ;) ja uzywam nowego typy tigera ale jezeli miał byś kupować kask to tylko z białą szybką ja niestety kupiłem z ciemną w dzien sie jeżdzi spoko ale w nocy kompletnie nic nie widać a co do tigera to bardzo dobrze sie sprawuje pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi